Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri tokmaka hahaha
oni su vladt!izabrani u vlasti BiH,mora da se postuje.
Kam' ta najavljenja rezolucija o otcepljenju, razdruživanju...? Opet ćorak. Dodik 2000 i neke: "Do 2018 ćemo izaći iz BiH". Je li Trivićka došla do govornice, zna li se šta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e sad Slovenije Rumunjska i Poljska trebaju zabraniti ulazak nešiću amiđiću i košarcu u zemlje.
Treba im dozivotno zabranit i citavoj familiji
Ovih sa 500000 putovnica u Bosni nema vie od 200000. Glasalo ih je oko 7000. Pa vi sada vidite koja je to degutantna igra nekih.
Ovih sa 500000 putovnica u Bosni nema više od 200000. Glasalo ih je oko 7000. Pa vi sada vidite koja je to degutantna igra nekih.
Hahahaha, jesu ispali bekani, bravo za EU.
Da su Srbija i Hrvatska top drzave, sa jakim zakonima, jakim diplomatima, skolovanim politicarima, jakom ekonomijom, nikada nebi imali posla sa ovakvim korumpiranim desnicarima koji jednostavno oduzimaju dobar zivot mladima. Ne mogu da shvatim zasto se ovo dogadja.
Jednostavno, sistemi su dopustali da politicke partije dolaze kroz ovakve korumpirane politicare do izrazaja. Ovo je kao neka bolest. Nikako da se rijesimo ovoga.
sada slijedi zabrana kretanja po teritoriji EU ovoj trojici
h tt ps://w w w.academia. edu/9435204/Radomir_Konstantinovic_Filosofija_palanke
…a mogu glasati i putem pošte. Nekako me ovo podsjeća na film “Glup, gluplji”.
Proglasili smo pobedu bre isto ko Srbia, hoce li se ikada Balkan opametiti i poceti ziviti normalnim zivotom bez nacionalistikih gluposti
Dragi sugradjani, državljani Slovenije i Slovenska manjina - molim vas glasajte danas i podržite proeuropske sile u Sloveniji, lijep dan želim svima
Push i0 na 😁
hajd rumuna nema puno u bih ali poljskih turista je vec puna bosna.
Tri pacijentosa
Nakon oluje uvijek dodje 🚜🚜🚜🚜🚜.
Ma prekrasno, divimo se, oduševljeni smo.
Nikad mi nece bit jasno koliko ovi politicari iz rsa ulazu truda da bi se obrukali. Mene bi iskreno bilo stid da se ovako javno ofiram pred svijetom ko neandertalac