Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helikopter svakako treba ne samo policiji. Podrzavam kupovinu. Samo najbolje za Bosnu!
Nikada SDA vise vlast! U KS pogotovo a vi botovi spinajte nema ljeko itd... Za vrijeme SDA vode nismo imali
30 godina SDA vladala nije bilo novih tramvaja, danas se provozao novim klimatiziranim. Neka trojke i ono sto u njoj ne valja svakako je skolovano na SDA mafijsakoj akademiji ali bar se vidi da se nesto ulaze i mjenja u gradu.
Bizarno, nema citostatika a daje se 30 miliona za helikopter kojim će se vozat članovi kartela...
O citostatiku treba da brine ministarstvo zdravstva...I oni imaju Budžet svoj tako da neka planiraju u skladu sa sredstvima koja su im dodjeljena.Mješanje krušaka i jabuka ne ide nikako.😂
Nikada SDA vlast u KS vise
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Konakovica provozali u probnoj voz i lik pitao pilota kolko trosi, jel udaran, gdje je polozio
Jel benzinac il dizelaš
Dobar helikopter
a imamo li dovoljno pilota xD, ma treba kupiti ha ya, uloziti a para ima hvala bogu, al samo treba ulagati za bolje sutra..
Sada sam trazio ovaj model helikoptera preko goggla ,iznenadio sam se helikopter je zaista veoma dobar ali je i veoma skup ali ako ce pomoci nasoj policiji ili npr gorskim sluzbama u potragama ja sam za kupite nabavite .
Pozdravljam kupovinu i definitivno je davno trebao biti kupljen. Još ako bude spreman za IFR letenje bit će to pun pogodak.
oj dok Ramo cuje....ide Apache za Ze-Do kanton....
Napokon grad koji je iznjedrio prvaka Evrope u kosarci, dobitnika Oskara, zlatnog medvjeda,... i jos mnogo pocinje KUPOVATI trolejbuse, tramvaje, helikoptere,... Bravo! Sta drugo reci nego bravo!
najvažnije je da je helić veći i tri puta skuplji od dodikovog. hoće isak da provocira Dodika.
zamisli samo da smo kupili par borbenih helikoptera.koliko bi tek onda bilo negativnih komentara
Bit ce to dobar Helić , na njemu će pisati Ramo i sinovi.
💪💪💪
Hrvatska uzela 2 helikoptera za haman 37 miliona, a mi cemo uzet 1 za haman isto para kad se pdv obracuna.. hahahahahaha
KM i Euro nisu iste vrijednosti
37 miliona € za dva, mi 30 milona KM za jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi moji droga je preplavila Sarajevo od kako je trojka na vlasti,kartelibpreuzeli vlast,postajemo Kolumbija,samo jenpitanje vremena kada ce poceti sa vatrenim obracunima i ubijanjem desetina nevinih ljudi,jer to je budicnost Sarajeva!
mogu svoje šefove Edin Gacanina i Ramu Isak od baciti gdje god hoće da idu.