Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plakaćemo mi haman za SDA....
Nikada. Siromaha cu nahraniti ako odu. Toliko su nama Bisnjacima zla ucinilo da se ne moze opisati
Tako je palestinac, jos samo reci da ti vise zla od mladica nanjela i znat cu koji si
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hebo vas više HDZ i koliko ga promovirate. Samo ga vi reklamirajte i proklamirajte ko jedinu opciju pa će vam onda tako i bit. Ovdje se radi u zašiti 3 konstitutivna naroda a ne neke stranke. Evo ja sam Hrvat pa ne bi za HDZ glasao da me puškom tjeraš a svaki članak vam je hdz=hrvati
Ma bravo...evo i ja glaso za hdz 90...jebes hdz bih...jer gdje god stoji bih ne svidja mi se
Lendo i ovaj put si pobjednik.Ove trice i petokrake dozivljavaju debakl.Samo naprijed nasa patrioto.Kakvi ove pozorisne lutke kojima upravljaju skriveni igraci.Prepoznati su odavno.
Imal kakva kombinacija da SDA i SDP uzmu svu vlast bez hdz?
Sta god da nametne sve je manje BiH
Ovo je ono što ruši državu a to su bošnjaci godinama radili.Največa zabluda bošnjačkog naroda je da Bosna pripada njima bilo ili ne Srba i Hrvata .ovakva implemetacija izborni rezultata je krajnje nekorektna al tražili ste gledajte
Pa šta oni misle, da su Bošnjaci ovce za šišanje. Ako je toliko glup, a očigledno jeste s obzirom kako je napravio izmjene izbornog zakona, neka proba pa će vidjeti odgovor. Dosta je nama nekvalifikivanih zapadnih smradova kojima smeta 2 miliona muslimana. Ovo definitivno nije dobro i pokazuje sav apsurd i debilizam odstupanja od građanske parlamemtarne demokratije.
Koji 2 Mill nema nas i vas 2 mil....mozda al u njemackoj
Ovo je očiti primjer kako se zbog trenutnih ličnih interesa uništava država, nacija, narod, identitet... Imamo niz sličnih primjera u povjesti, rezultat je uvijek isti. Samo se zapitajte koliko muslimana trenutno zivi u Španiji, i oni su isto ovako.
Vidi ,vidi ...Poče li se i klixani prebrojaviti ...Stopama voljenog vođe..😂😂😂
Bacanje prasine u oci ko jos nije shvatio.
San o BIH kao multikulti drzavi je propao Bosnjaci se moraju okrenuti ka stvaranju nacionalne drzave nakon 30 god moramo okrenut plocu. KS,TK,SBK,BPK,ZDK,USK pola HNK uz glamoc grahovo spojit krajinu sto je nekih 35 posto teritorije i tu napravit entitet pa poslje se sirit nema tu vise sta jacaj mupove natalitet ekonomija pa kad se ukaze prilika vracat okupirano probat natalitetom prvoo
Izgledalo bi tuzno kako god okrenes, ko kad je sve go seljak i snasa u tim poslanickim klupama. Kako ispliva ovoliko polupismenih kriminalaca, odakle ovolike zalihe ublehasa vec decenijama... Samo nicu ko gljive poslije kise.
Ide treci entitet danas sa 300 000 stanovnika , za 5 godina sa 120 000
Obio vam se o glavu Komšić,birajte ga opet!To je štetočina od političara,recite bar jednu dobru stvar što je uradio za dobro BiH!?
Trojka je očigledno pristala na treći
Bosnjaci kao narod moraju imat jednu kompaktnu teritroiju sa svojim mupovima koji bi bili kao vojska dakle vremena se mjenjau moramo trazit svoj entitet pa poslje se sirit od brckog do kupresa i stoca je vecinski bosnjacko preko glamoca spojit krajinu pa poslje kad se ojaca se sirit to se mora tako radit to je sigurnost koju bi imali i tako dole zhk i to kao hrvatska sve imaju elktro sume i td
Katolici i pravoslavci mogu Bosnjacima izabrat sve ako Bosnjaci pristanu na to onda fakat ne zasuzujemo drzavu.Bosnjaci kao narod koji je dozivio to sto jest da trpi ovo je nepojmljivo ne mogu nikako da prokuzim znam da su ljudi hrabri i sve ali trpe pa zasto pobogu?