Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covicev covjek se nedira
Trojaneri su ponizili državu kao nikad niko.
Svaki dan ispliva njihova snishodljivost ili rad za Covica ili Dodika napr. evo dace se silne pare covicevoj propagandnoj teve. Ali su njihova du..ta namirena istovremeno jer je Niksic upravo kupio nekoiko novih i preskupih arteona. A sve drugo moze da ceka.
Eto vas tamo.
Ova TROJKA, p*n*z*v* svoj narod, a njihovi koalicioni partneri iz drzavne vlasti koji imaju dvojna drzavljanstva, sigurno pricaju o nama viceve, kako smo paniglui da nam je inteligencija na nivou o*a*g*t*n*. H*r*m vam bilo, kad niste u stanju da branite nase dostojanstvo.
Zaista je teško i komplicirano procesuirati ove Čovketove igrače sa dvojnim državljanstvom.
Teško je ovdje hdzeovca izašta krivično goniti, to je fini europski kriminal
Izgleda da su zakoni i kazne samo za obicnu raju...
ovo vjeće ministara odlično """"radi za sebe """"" Jer bog zna koji je sljedeći ministar na listi za hapšenje Ako ovog ""razriješe dužnosti"" onda su svi jedni drugim dužni i onda svaki sljedeći oćekuje isto.
kriminal na djelu. Samo specijalci iz tajnih sluzbi ga vratiti nazad u BiH, pa staviti iza resetaka.
Svi kradezeovci "zakonom" zasticeni, povlasteni na svaki moguci nacin i nedodirljivi. Po onome sta je napravljeno ovdje vladace narednih 100 godina i vise ili mozda krace ako postignu glavni cilj da pripoje teritorije RH. Tada ce i dalje biti super bogati ali sa manje vlasti i ovlasti plus podlozni "zakonima" i pravilima EU.
Mogu se igrat ping ponga gdje nema države
naravno da ce tuzit i na kraju dobit, jer postavljate razne vukoje da odlucuju
HDZ pored koketiranja sa ratnim zlocincima stiti i kriminalce!
Kolumbija je mala maca.
E jest se Konakovic zapleo,ko fol on sve predlaze ali ništa ne prolazi zbog nedovoljnog broja glasova u VM ,pa zbog nepostojanje entitetske vecine u parlamentu i tako ukrug,e jadni politicari prestavljaju Bosnjake
Pa kako sad to, zar ovo nisu novi pregovaraci, evropski dodik, brizni hrvati, najbrze formirano VM, EU folovi golovi?