Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav ba parlament...BiH trenutno posjeduju par mafijaskih familija...koje su podjelile teritorije...i svaka pljacka na svojoj neometano...jedni druge stite kada ih eu upozori na privredni kriminal pljacke donacija politicka ubistva i kupovine diploma...
@yeba.mene.drzava BH posjeduju strani okupatori, a ne neke familije. EU (Njemacka) SAD i pomalo Rusija i Kina. Za sve bitne zakone stranci se pitaju, nasi odu na iftar da im kaze kako ce postupiti.
DF je poput psa koji laje, a ne ujeda. SBB je slican, cim prodju izbori obje stranke idu zajedno sa svojom maticnom strankom SDA.
Sramota je mala rijec za stanje u kojem se nalazimo. Ova banda na vlasti NEMA namjeru da radi posao za koji su odlicno placeni I tome se u novembru MORA stati I kraj.
A svehedo kada bi sve pozlatili SDP i N S bi bili protiv
Kaze Obradovic koji je dobio 120 glasova i usao preko kompenzacijske liste zato jer mu je Šepić blizak rod....kuku nama ko nam je moralna vertikala
Na fotografiji je zastupnik Parlamenta FBIH Asim Kamber (SDA) poznat po tome što je ubio rahmetli Generala Mehmeda Alagića. Najveća ubica Sanskog Mosta i Unsko-sanskog kantona.
@TopliKirBA druze jake rijeci. Onaj ko je ubio Alagica, ja bi ga licno zakopo zivog. Alagic je bio gromada. Operacija Vlasic je jedna od najvelicanstvenijih pobjeda Armija RBIH u ratu. Vi ste bili otpisani – rekao je ambasador SAD-a u Bosni i Hercegovini, Viktor Jakovič, za stanje u kojem se Armija RBiH nalazila prije ove operacije. Nerijetko su vojni zvaničnici UNPROFOR-a izjavljivali da Armija RBiH može oslobađati tek neke sitne i beznačajne kote. Bio je ovo odličan demanti.
Baš je teško razumjeti zašto se SDA i HDZ na osnovne stvari ne mogu dogovoriti da proguraju za državu najvažnije stvari, da se ne čeka. A sve ostale stranke u Federaciji neka igraju konstruktivnu opoziciju. Ako te dvije stranke nemaju većinu neka traže nekog za koaliciju koga i SDA i HDZ akceptuju. Inače ili SDA ili HDZ mogu uvijek kočiti. A vrijeme prolazi... I država u sve većoj neizvjesnosti...
@Gelecek ne mogu jer sda nije predstavnik bosnjaka.. Bosnjaci imaju bar 5 stranaka
Bosnjaci trebaju izglasat sda.. Hrvati hdz.. I obje da imaju opozicionu stranku iz svig naroda.. I dosta nam uhljeba
Pa kako se oko Campare usaglasise?Svake godine mu odbiju izvjestaj a sad moze da se usvoji,hahaha.Bruka.
Seljacke i glup narod, samo mogu ovakvi da vode. Pa sretno onda.
Mi smo cirkus po svim pitanjima. Jednostavno je nevjerojatno da smo tolika talašika.
ne znam da li je ovo neki fensi tepih iza njih ili zahrđale čelične ploče
@Aristotle i ja gledam.. I 0okusavam dokucit