Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija, mađari, južna osetija, donbas, rusi i milanović kao prijatelji. Kakva sila, kakvo odabrano društvo. Klijentela. Vlaaaahaahahahahaa
Isto ko vi i Pakistan sta reci a ne zaplakati
S jedna strane USA, GB i DE, a s druge Hrvatska, Srbija, Rusija, ali samo dok ne odrade Ukrajinu, i Kina samo rada radi i kontriranjam Amerima. Jedina centrifugalna sila je ona koja će Mazalicu i njegove smazati u 3LPM.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kod ovoga su uši u centrifugalnom odnosu s ostatkom gloove 😄🤣
nije ni njemu lako biti glup
Mater ti se raspala čoro.
Tebe cemo da naguzzimo bez mazanja, samo nemoj bjezanijeeee na traktoru
da, bude kako vi iz sarajevske KASABE kažete - to više ne može proći i zato je to problem???????????????
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!!
Joj prezimena mu "mazalica" 😂😂😂😂😂 mi smo tako prije cure zvali 😂😂😂
ko visoko leti, nisko pada zamazalac
Бошњаци су послије рата убјеђивани и убјеђени да су добили државу БИХ, какву им је обећао Алија. Бошњацима нико никад није објаснио Дејтонски споразум и каква БИХ је њим уствари створена.
Та заблуда, па посљедично намјера да се заблуда претвори у стварност је у корјену проблема.
Iz PDP-a su ranije za N1 potvrdili da su dobili poziv za srijedu u devet sati za zaslušanje, a poziv je upućen na ime predsjednika stranke Branislava Borenovića. Predsjednik DNS-a Nenad Nešić je također dobio poziv za saslušanje u svojstvu svjedoka datiran na 21. decembar u 13 sati. Nezvanično, osumnjičeni u predmetu su vodeći ljudi vladajućih stranaka, uključujući i SNSD.
Saslušanja političara iz RS-a zbog napada na ustavni poredak: U Tužilaštvo BiH stigao Goran Selak
I Putin je poslao prijedlog za dogovor NATO-u ali na bezuslovno usvajanje. Ista slavenska skola i istina "po ruski"
Manji entitet je vec ukinut, samo to Srbima niko nije rekao :). Ne brini ti mazelic, namazi guzu, dolaze kitonje sa zapada. Lakse ces podnijeti 🤣🤣
Jedan veliki problem pro bosanske politike je mlakost i kilavost na napade veliko srpske i veliko hrvatske politike.Mislim da je krajnje vrijeme da pro bosanska politika izađe sa svojim zahtjevima,a po meni to su: -ukidanje fašističke zločinačke tvorevine RS -kažnjavanje Hrvatske i Srbije kao sponzora veliko srpske i veliko hrvatske politike -vračanje ustava RBiH, jer dejtonski sporazum više se ne sprovodi -...
RS- Ružan San
Vrati platu od Bosne i Hercegovine kad već tvrdiš da se raspala. Ovdje na Balkanu se razumije samo jezik novca i kada bude tako da ako ne priznaješ državu ne možeš dobiti platu,vidjeli bi onda ove gorstake kako se mijenjaju.