Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iranske supersonice balističke rakete su pokazale da Iron Dome nema šanse sa njima. Pogođene su baze i vojni aerodromi. Lijepo je sijalo.
pa pise ti fino da iron dome nije zastita od balistickih raketa
iron dome radi protiv hamasa hezbolaha i inih sitnih takmaca
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I klix je njihov medij!!!
Plasticna kupola koja sluzi supresiji samo slabo optemljenih paravojnih formacija
boli nas kuba klixe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
user ...195. ko placa? izmedju ostalog svako onaj ko svoju marku da coca coli, pepsiju, p&gambleu, mcdonaldsu....lista dostupna na No Thanks
I nama trebaju protiv b@lijske
Iron dome je zastita samo od hamasovih minobacaca, ostalo prica za sirotinju. Ha ha ha
Svi snimci koji su sinoc prikazali pogodke su expresno izbrisani. Pretpostavke su da je sinoc sigurno preko 50% raketa proslo PVO i pogodilo svoj cilj.
Kad ste tako dobri u analizama, bilo bi dobro da istrazite odakle im novac za to? Ko je platio i ko placa odrzavanje tih sistema. Jedna raketa za presretanje kosta par stotina hiljada dolara.
Amerika.
Boli nas kako izgleda, čekamo samo kad će proći
Kad budem tužan radi nečega, samo izvrtim sebi videe na Telegramu, kako se F35 avionćići tope od siline poplave juče :)
Neka svak lijepo zovu hotel europa 033580400 i lijepo im objasni da nije to u njihovom interesu jer ce zgubiti mnogo svoje klijene sigurno, vezano za izlozbu 15.oktobra koji ce organizovati "izrael"
Rasim B Baketov jaran je vlasnik Hotela Europa
fgr politika..tako bi i ravnogorce ugostili
Dobro izgleda protiv Hamasa, Iran je druga priča.
Uloga je da propušta sve što kroz nju prođe.... Nama sam dobio asocijaciju :)
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/378407/ovo_izraelci_nikada_nece_zaboraviti_iran_po_prvi_put_koristio_hipersonichne_rakete_pogledajte_ogromne_kratere_na_mjestu_pada_video.html
Najsloženiji sistem protivbalističke odbrane je i najskuplji. Kako se usavršava ovaj sistem za odbranu tako se razvijaju i rakete za napad. Bez višeslojnog sistema protivbalsitičke odbrane uz pomoć partnera i saveznika, nije moguće odbraniti infrastrukturu Izraela. Zato što Iran to zna i obećava da mu je sljedeći put infrastruktura jer će biti učinkovitiji.
Sistem za obaranje bojlera
Vidjeli smo sinoc kak9 izgleda i vise vjerujem9 svojim ocima nego klixu
gotovi su