Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi sto kradu Sumu treba ih na 10godina osuditi ne radi 4 metra drva nego radi jednog metra ! pola BIH krade sumu i dnevno da ukradu metar to su nesagledive posljedice !
Pa stalno se narod žali kako su onog osudili zbog metra drva. Eto šta nam to donosi.
Kad je Bakir rekao ja,i na osudu lika za krcenje sume napadali ste ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pola Jablanice zivi od nelegalne sjece suma i unistavanja istih i priroda im je morala uzvratiti udarac
Dovoljno je čuti šta mještani koji su stradali govore: "mala hidroelektrana tamo, sječa šume vamo, ilegalni kamenolom gore itd. Narod je svuda kvaran, međutim zato postoji zakonodavac da uvede reda, ali naši političari i njihove uhljeb službe očito to nisu u stanju napraviti već 30 godina u BiH i zato nam se ponavljaju tragedije.
Kad je Bakir rekao ja,i na osudu lika za krcenje sume napadali ste ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolji snimci sa ratišta budu, sramota ovo objaviti. Kada si vec isao dole moga si se potruditi.
jel pecena janjetina otisla u helac takodjer?
KAKO JE KOD SRBIJANCA HAMOVICA NA HIDROELEKTRANI NA NERETVI, JE LI ONA STVORILA PLIMNI VAL?
KAKO. IZGLEDA. VOOOOŽNJA.
A smiju li porezne inspekcije da dodju u Jablanicu?
pa sto drzava ne proglasi elenentarnu i angazuje svu mehanizaciju da danas puteve rijese? Nije ovo samo briga za svoje selo.
Da je odrzavano, podzidi itd, da nema kamenoloma nista od ovoga ne bi bilo. Sramota od naroda i politicara. A to dvoje je jedno, i isto. Fute !
Svaki tal i svaka dozvola preko štele i uz koverte će doći na naplatu kad tad. To treba da znamo jer ovo je samo početak.
samo da nam se to nije vratilo zbog oni koji su neki dan vozali Autima trubeci kroz ulice Sarajeva zbog Reketni napada na Izrael ??!!
samo rezat sumu i to uzbrdo od kuce i grada..... neke skole su skupe, a neznanje bez skole je skuplje - no arogancija bude nekada visestruka naplata........ i to ovako zavrsi....
TITOV TUNEL STOJI I DALJE!
Zasto vlasnik kamenoloma nije uhapsen???? Ceka se da prodju IZBORI???
Dobar sa Trojkom!
Ova tragedije i sva ova uništenja infrastrukture veze nemaju sa rekordnim padavinama već se lijepo vidi ljudski potpis i odnos prema prirodnim resursima koje se eksplatiše ilegalno bez plana i reda. Ko je sve to omogućio? Pa politika!