Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plenkovic ovim potezom pokazuje da hrvatski politicki vrh ne odustaje od ideje Herceg Bosne i da sa mašnom rade ono isto sto i Dodik.
Svejedno, opet je most u BiH, i bice tako, a i jedva cekam da se provozam.
A sta ce im herceg bosna ako udjemo u UN.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovako je to bilo na pregovorima. Dragan: Nerko, odlucio sam da Plenki dodje na otvaranju mosta. Njiva: Dobro, kako ti kazes ... ti znas bolje.
Između HDZ i sarajevske ispostave HDZ-a, tzv. trojke ne postoje pregovori. Postoje samo naredbe i želje šefa Dragana, a trojaneri ih ispunjavaju.
100%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moje mošnje moje eto vam na
Za ove sto napadaju organizovano "trojance" objasnite mi ko htjede prodati, a ponistice se ugovor ako iko ima imalo mozga, zeničko odmaraliste za 5.24 m kod Omiša sa sastavom SDA i Zenicke inicijative od 22 vijecnika od ukupno 31?
nema veze. pristasama trobojke je draže gledati i tuđeg političara, vlast druge države nego nekog svog od bosnjaka iz BiH
Jel' vidiš kako se isplati biti šef trojanere.
Pa most pukao. ima godina kako ga ponovo ljepe .
Ništa bolji od Vučića. I susjedi se ponovo aktivirali oko Bosne i Hercegovine. Nisu dugo mirovali.
Opet N.Ž. i opet "zajapureno" "novinarstvo".
Plenkovic je nekako logican izbor.
Dok je nesposobnih Bosanaca jedne, druge i treće vjere, Srbija i Hrvatska, odnosno njihove elite, od nas će raditi to što rade, praveći nas nesposobnima i to u našoj AVLIJI zvanoj Bosna.
Oprosti, ako nisi išao u školu, ali most je u Hercegovini.
Hercegovina je samo oblast u Bosni, kao i šumska.
erceg fosna nikad nije niti će biti država, zapamtite. A ni dio hrvtaske.
Premijer lijepe naše :) a dusmani nek....
Ne znam zasto ste slePci a vidite, pa HB tacno do ratni linija, oni su se borili za to, mislis da ce to da daju nekom Bosancu? Ili da to zovu BiH?Kladim se da nece, kao sto smo se mi borili za BiH oni su se borili za HB, a ovi treci za Srbiju.
Ne lazi, nitko se nije borio za BiH borio si se za RBiH koja u sastavu HZHB tvori FBiH
Herceg_Bosna dobiva priključak za EU , hvala HR i EU
tzv herceg Bosna je postoji
Neznam šta nije jasno pa neće valjda Komšić kojeg pokušavate bez uspjeha da nametnete da drži govor na Svetoj i od stoljeća sedmog Hrvatskoj zemlji
Nikome nije drago da se most otvara da se radi nešto samo Bošnjaci ovo Bošnjaci ono imate li vi i o čemu drugom....Da mi svi iselimo da vi napravite sve u stilu tribina na Koševu onda bi sretni bili