Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on nista lose uradio. Covjek trazi kompromis i dijalog a to sto Milanovicu smeta Komsic nije njegov problem. I vi pisete kako vjetar puse niko vam ne valja.
shake stranka ti ima barem 1-2 svoja novinara ni klixu, ako nisi skontao
Becirovic BEZ piiiicka.... to jest, nije Bosanac.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kad je muftija Zukorlić govorio daj da ne biramo "mi" Komšića iskoristit će to za druge ciljeve imat će velike posljedice i da nam je to ciljana podvala, digli su se svi na njeg i skoro ga protjerali iz Sarajeva. Al eto mi ko mahniti.
Dodješ, skineš gaće i Zoki te odradi i ideš kući, maži to melemom 2-3 dana i prestaće da boli
Milovanović je kreten svoje vrste
Ivan Supek
Pa politika i nije za svakoga, ipak su ga birali bosnjaci za predsjednistvo,on je samo ogledalo svojih biraca. Pametnom sve receno glup predsjednik glup narod
Denisa Bećirovića i jesu izabrali oni koji se kolokvijalno nazivaju "Muslimanima" samo pitajte HDZ i SNSD, oni su ga podržali za Muslimanskog/Bošnjačkog člana
A kad je Bakir isao u Zagreb, onda Klixu nije smetalo, je li? Pa otidjite kod Bakira na Facebook i pogledajte njegovu objavu od 28 septembra 2021, gdje se hvali kako je išao na "radni sastanak" u Zagreb kod Zorana Milanovica. Jbte, znao sam da je Klix SDA medij, ali nisam znao koliko ste licemjerni i koliko ponižavate ljudima intelekt, i to pogotovo jos u doba interneta kad se može sve provjeriti u roku 1 minute.
Kod ovih trojkasa dijalog nema alternativu pa pricavemo samo o onom o cemu se mozemo dohovoriti pa onda u razgovoru razjedinjeni Zagreb gura svoju krivu pricu i pokusava da je pokaze kao oravu a svi znamo kako se po Ustavu BIH biraju clanovi predsjednistva a u razgovorima o kojima se kao moze dogovoriti napali i Srbi i Hrvati i guraju samo ono sto njima odgovara i samo za to glasaju dok trojkasi zadovoljni s 3 fotelje i nekoliko direktora
Pa zato što je izborno tjelo stranke sdai vrhom stranke zamislili da imaju svoja 2 predstavnika u presjedništvu to im je uspjelo ali su izgubili vlast bezpotrebno stvorile su se tenzije da bi kao nešto spasili sa 2 glasa protiv 1 I šta su uspjeli nek stave na papir šta su sprječili sta su zaključili ništa vec drže temu godinam kojoj nam ispiru mozak sa medijima istom čuprijom masovna hipnoza
Bečireviću dezinfekuj ruke.
Gradjanska drzava koja ima konstitutivne narode, domove naroda, rotirajuce nacionalno predsjedništvo... koja ima RS, Federaciju bošnjačkohrvatsku....kome vi šupljake prosipate? Zoran govori istinu i samo istinu.
Ova dvojca ko da će u ring
Becirovic je trebao njega pitati gdje su predstavnici naroda u hrvatskoj. Gdje su bar srpski predstavnici naroda koji su cinili trecinu hrvatske.
Osmorka moze vladati do izbora, ovaj jedan mandat. I nikad vise.
Samo se ti tješi, ovco maloumna. Tvoja kriminalna SDA ce još malo pa imati vise članova u zatvoru nego u stranci. Jedva čekam da uhapse i samoprozvanog "sultana" i njegovu lažnu doktoricu.
Moj glas se ne pita mnogo, ali ako sam ja promjenio misljenje ima valjda jos ovakvih. Vidjecemo kad dodju na izbore ko je u pravu. Ja ne prastam prodaju drzave.
koja glupa objava,jel vam neki SDA bot platio da objavite ovo
hrvatska traži da se poštuje volja naroda,Bošnjaci zbog jedne funkcije trpe najveću štetu kao najbrojniji narod,ogromni ustupci se prave hdz-u da bi izbalaniralo otimanje predsjedništva,ne može se praviti građanski izbor jedan čovjek jedan glas na račun konstitutivnog naroda koji dostigao nivo manjine,i komšić jeste hrvat ali ga nije više od 5% hrvata izabralo