Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e svaka vam cast klix nek ste mu suknuli
Ublehas SDA igrac !!!
Je l svanuo jutros dan u SDP-u, zna li se šta? 😔
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta je sa respiratorima i 10 Miliona KM. Pitam za Fadila mog druga. Botovi sda udrite 🤦‍♀️
Raja oplela po Denisu zbog izlaska a zaboravili sve iz prethodnih 20 godina SDA vladavine 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Pitam za Dubai i 4 miliona, pitam o tajanstvenom kreditu kojeg je uzela sarajevska vlada u iznosu od 250 miliona.
e Mirso taman smo mislili za tebe ccc
Bilo bi posteno da napisete da je tad BHT u istom terminu pustio debatu do tada favoriziranih kandidata tako da je javni servis prakticno napravio medijsku blokadu i Mirsad (tada jos uvijek nepoznat kandidat) nije dobio priliku da se predstavi, jer su gledaoci bili opredjeljeni na ono sto im je bilo poznato.
Jao klixa SDPovog kadra :) ahahahahahah
Haha pa kakve ovo veze ima sa onim sinoć. Denis je pokazao da je nekulturam, uobražen i teški provincijalac. Glas Željki ili Mirsadu, a Denisa oćima ne mogu, sram neka ga bude.
Bice kuknhave u oktobru kid Crvenih kmera..Bitova..
Čitajte tekst i komentarišite. Hadžikadic napušta sto su odvajali kandidate i time nisu bili ravnopravni a to sto se neko ne pojavi u emisiji nije razlog da se ista napusti.
I kakva je razlika?
Mirsad Glasokradić.
haha
Hađikadič je kukavičije jaje SDA Plačen od Bakira da bii umanjio glasove Bečiroviču I on sam zna da su šanse da on bude u presjedništvu isto ko da ja budem izabran.Al para je draga....a Bakir izdašno to plača. naravno sa našim parama.
Ova opozicija "guranjem" Bećirovića pomalo sliči slučaju "Bogićević". Nažalost al sve se "pari" na to.
Bio sam ubjeđen da je Dodik najveći cirkusant u BiH, ali nakon one izjave Bakira od prije par dana da su otvorili 100.000 radnih mjesta, pa jučerašnjeg gesta Denisa čuvenog spisatelja i davaoca izjava, te sad ovog Mirsada.... Mislim da je ovo udar na Srbe u BiH i bud.le koje njih vode. Sramota je da Bošnjaci osim što su najbrojniji narod imaju i najviše bud.la na političkj sceni. Vratite Srbima prednost u bud.lama. Ovo je slučaj za Ombudsmana i prava bud.la.
hadzikad zna i sam da nema sanse da pobijedi samo uzima glasove lijevici i centru
Bakirov ublehaš. Sinoć je ispunio zadatak i svrhu svoju kandidature. Ista fela je bila sa njegovom strankom za izbor gradonačelnika, kad je po nalogu SDA član njegove stranke Majstorović glasao protiv izbora Bogićevića za gradonačelnika. #iskrice
@MOSa…ako je on Bakirov ublehas - sta je sa Deznom Rumenkom…ciji li je on onda - Kamenjara iz Hercegovine, ha sta mislis ? Upali malo klikere.
e to kad je Mirsad napustao debatu bio je u pravu. trebali su svi zajedno biti u emisiji.
Tako je ALI i on je znao da će biti 2 emisije!!! NIJE MU SLAGANO, znao je da je tako, došao i napravio show!!!
e to kad je Mirsad napustao debatu bio je u pravu. trebali su svi zajedno biti u emisiji.
Mozemo malo i pojednostavati: Mirsad je napustio jer nije bilo Bakira na suceljavanju, Denis je napustio iz istog razloga! Iskreno, vjerovatno bih isto postupio u oba slucaja!