Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgora stranka ikad i najveci izdajnici ikad !
2026. turn off! Zbog toga što niko ne voli nadmene hvalisavce koji pljuju po stranci u kojoj su bili neki 10, neki 15 a neki bogami i 25 godina!!! Mnogi kojima su prodavali priču, hvala Bogu su se dozvali i probudili!
Molimo gospodara svjetova da se smiluje našem rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, kakav god da je bio u tim teškim momentima 92-ge bio je najbolji. Njegova veličina se ogleda u takvom genijalnom potezu da ne ostavi vodstvo stranke svome sinu već čovjeku od povjerenja, i ovih zadnjih decenija se vidi da je i tu bio u pravu. Ovo ništa ne valja. Molimo te Bože podari nam razuma i znanja da iz nas izađe najsposobniji da nas vodi. Makar to bio i povratnik iz dijaspore. Amin.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Zato sto ih je narod kaznio nema tu puno mudrosti.
NIP je stranka koja se otvoreno servil o ponudila Hrvatskoj i HDZ-u da bi usli u vlast, gazeci Ustav BiH! Toliko o tome koliko vole BiH!
Sta mogu ocekivati kad im je predodredjeni Jasmin Ademovic jedna od glavnih kadrova
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vidi SDA izdajnika našli se nešto spočitavati Konakovicu. Izdali ste tužbu protiv Srbije, lazirali diplomu, pobili većinom bosnjake sa respiratorima, itd.
Konakovic je strasno podkapacitiran, suplja jednom prodje - znanje kad tad dodje do izrazaja. E kad on takav vodi stranku, samo lud moze ocekivati strucne kadrove.
Ustati pa spomenuti Konakovica. Ko bi jos imao muda kao on, biti medju prvih 5 u Bakira i otici od njega i od svih lopovluka na koje je imao pristup dok je bio u SDA.
Pao je zbog SDA botova koji su preuzeli vlast u FBI, Europolu i DEA, pa su onda mučki namjestili Drogenbossu vezu sa kartelom u trenutku kada su imali pravi momentum
To je stranka koja se gasi za dvije godine sigurno
Placen clanak.
NiP će nestati kao SBB
Konaković ORATOR I FLOSKULA: SUTI u Konjicu dok Milorad VRIJEĐA Srebrenicu,al ŠTITIŠ Severinu od Srbije, Novi Travnik dobi status GRADA na zahtjev Čovića,imenovali ste Vukoju bez iskustva za Sudiju,lete Helikopteri i maršira Vojska Srbije po BiH,opet ŠUTNJA, jos nam je policija Srbije trebala marširati državom,sličaj bjegunca Galića NE rješavate, ŠTA bi sa Adnanom dijete SEHIDA, jesi istrazio KAKO je primljen tvoj Nermin Kapo (NiP) za vozača u Zavodu za med.rada....itd
Propagandne gadosti koje je lansirala SDA preko stranacke TV Hayat i lazova Avde Avdica, su uticale na pad popularnosti. Kao i borba za vlast unutar stranke. Jasmin Ademovic glavni krivac a ima ih jos.
Tako je kada previsoko poletiš, onda vtlo brzo propadaš! A i mf ga preskupo košta.
stranka prepuna oholih veha..ja poput okerića
Nemoguće je PRIHVATITI POLITIKU: koja je PREDIZBORNO zloupotrijebila TRAGEDIJU porodice Memić. U Skupštini KS pred Arijanom je u vrijeme IZBORA Konakovicu drhtao glas, oči ZASUZILE dok je govori o smrti Arijaninog rahmetli brata Dženana. Sad Arijanu ne SPOMINJU, jer Arijana je ISKORIŠTENA i puštena niz VODU. Kad je shvatila SUROVU ISTINU, izašla je iz Kluba NiP u KS i sad SJEDI u ZADNJIM KLUPAMA. Svevisnji sve vidi i zna, a NAROD je KAZNIO insallah!
HVALA Emeli na intervju i DOKAZIMA, koja je uporno u intervju ponavljala Kokainovicu, ja Vas Pitam. 2 Pitanja Emele OGOLJAVAJU do Temelja: 1.Jeste li dali pasos Mahiru Hodzicu koji je punac brata Dzenisa Kadrica, a koji je clan Narko kartela Edina Gacanina? 2.Mahir Hodzic je clan NiP, a njegova kcerka je udata za brata tjelohranitelja Edina Gacanina. Izbecio oci, sav se unervozio, pije vodu i jos rece ne radite to
Nesposoban kadar odvede drzavu u kolut nazad
Kad pročitate tekst možete izvesti DVA ZAKLJUČKA: 1. Naručeni članak ima za CILJ da se Konaković (ORATOR I FLOSKULA) OSLOBODI SVAKE odgovornosti za IZBORNI REZULTAT, jer on je SAD OKUPIRAN drugim poslovima 2. Pominje se Centar, a time se ŽELI OKRIVITI Ademovići kao GLAVNI KRIVCI za izborni rezultat, što zagovaraju Čampare.
GOSPODO suština je da ste IZDALI svoje članove (Arijanu), glasače,simpatizere...IZDALI ste u Konjicu Srebrenicu i Bakincima. Štitili ste predofila u O.Š. Grbavica I, vaši kadrovi su nestručni, bahati i koruptivni. Ma VELIKIM B se kunemo, upoznali smo Nepravdu i Podvalu do TEMELJA. Idite sa SBB-eom na kafu!!
Zbog ministrice obrazovanja gube i izgubit će svu podršku. Naida je udarila na institucije koje život znače invalidnim osobama, što do sad nikom nije ni oalo na pamet. S truge strane novac troši na razne seminare i slično po privatnim hotelima umjesto da iskoristi prostor po školama.