Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al vala nek je jednom kriza zbog blokade Bošnjaka pa nek sve ide u vraga, hiljade blokada zbog Mile i Čovketa evo prve da Bošnjaci blokiraju svaka čast, meni je to super, blokirajte sve dok se država ne uspravi pa niko dotad nemao ta jesti ali Ne daj ovim što mrze država da oni budu
Klin se klinom izbija
SAD očito radi da RS ide pod kontrolu Beograda, FBiH i Sarajevo pod kontrolu Zagreba a da BiH postoji samo na papiru. To je ukratko cjelokupna misija State Departmenta u zadnjih 5 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba znati da imaju po 7000 maraka primanja za nerad a penzionerima 500 KM mjesečno za 40 godina rada .
Blorikati zakon kojim bi se BiH mogla podijeliti kroz nacionalno podjeljen Ustavni Sud nije nerad. To je upravo i suština onoga radi čega je ovaj organ i stvoren. Da li bi ti radije da ti 5 Bošnjaka odbije zakon ili da ratuješ ponovo kad ti država nestane? Naravno da je ovo prvo bolja opcija.
Ja ne znam koji penzioneri imaju samo 500 KM, kojeg god pitam cifra kruzi oko milje. Zavisi sta je ko radio i kakvi su doprinosi bili. Ali nije ni sramota raditi neke manje poslove u penziji, ako je insan zdrav, ako mogu svabi, sto ne i mi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se može aplicirati za delegata u Domu naroda, pitam za jarana.
Ni milimetra!
To je ta gradjanska opcija.
Mora se sprijeciti izdaja. Svaka sjednica u vezi ustavnog suda se treba napustiti. Siguran sam da bi trojaneri izdali Bosnjake cim se to stavi na dnavni red. HDZa i SNSDa ne trebam ni da spominjem, oni upravljaju trojanerima.
Bosanci ne nasjedajte na igre i petljavinu 4k aždahe: kastinska, klijentelisticka, koruptivna, krimogena aždaha.
Bosanci ne nasjedajte na igre i petljavinu 4k aždahe: kastinska, klijentelisticka, koruptivna, krimogena aždaha.
Nije nerad, nego blokada pećinske SDA.
Upravo tako.. Kad SNSD I Dodik blokira ,onda je blokada.A kad SDA blokira onda su oni veliki zaštitnici i patriote.. SDA,SNSD,HDZ njih pod hitno treba skinuti sa političke scene..Nacionalne stranke su nas 30 godina samo svađale i kao biva branile,a oni sve bogatiji a mi ni za hljeba..Njima je u interesu da vladaju na priči o ratovima,patriotizmu,velikom nacionalizmu..
@Narod: SDA i ove ostale stranke imaju jedno 60 gradjana iza sebe. Mi hocemo da se izdaja blokira. Skidaj ti svog HDZ ili koga god, SDA ostaje.
Bosanac sam živim malo u Bg malo u Sa ...nijedan članak danas o narodu koji je doživio pakao u Hercegovini a u Beogradu na skoro sve TV stanice pozivaju na pomoć....svaka na čast
I sta nam naprica vajni klixov analiticar? Da bi trebalo da SDA popusti i da dopusti da se drzava i po sudstvu etnicki podijeli i da opet Dodik moze blokadu da sprovodi! Koji ste vi klocevi!
svi bh mediji osim hayata su se prodali
Dino bi da prođe zakon na Domu kao da testira HDZ... A da se uvuce amerima naravno jer je nametnut. Najmilije...
Dino bi da prođe zakon na Domu kaomda testira HDZ... A da se uvuce amerima naravno jer ne nametnut. Najmilije...
novinar je samo prepričao izjavu USA ambasadora KAKO TO DA JE NOVINAR I ambasador sigurni da prijedlog neće proći pa zašto onda tolika halabuka
Ako pristanete na izbacivanje stranih sudija,mozemo staviti kaput na rame i noga iz drzave,a sto je jos gore dzaba smo izgubili zivote i djelove tjela,pa izvolite.
U prevodu srbi i šačica hrvata drže monopol u državi.
Preko Doma Naroda se moze srusiti Ustav institucija npr.ustavni Sd .gdje se zeli Nametnuti nacinalni paritet.th.da Srbo i Hrvati cine vecinu u ustavnom sudu.Kada proglase nezavisnos.stvari da ih sud ne moze osporiti.npr.Referemdusko pitanje o samostalnosti .ili odvajanju finansiskog politickog ili nekog drugog sektora.Ovo je uvod u recesiju.devakvaciju drzave.Tusenje ustava.