Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt je Islamofob i on govori i radi sve protiv Bosnjaka. To sto Schmidt govori isto misle i Forto i Niksic i Konakovic. To su likovi koji svi skupa rade protiv Bosnjaka i interesa vecinskog stanovnistva u Bosni i Hercegovini.
Šmit još uvijek misli da je u misiji SS div iziona.
Kao Bošnjak više volim ove islamofobe nego aliju, bakira i malog reisa kao islamofile! Ovi islamofobi mi ne mogu ništa nauditi a ova trojica islamofila nas puno vole ali sa senfom i laganom salatom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je stvarno sramota šta je rekao. To se svi kolektivno možemo složiti.
Pogledajmo istini u oči, oni koji misle da je vrijeme počelo od Alije danas su podjednako neprijatelji BiH poput onih koji su sa Alijom ratovali i pregovarali.
Alija je otac Bošnjačkog naroda ako oni to tako vole i misle.
Zločinac te ubije odmah a ove " nase patriote" te muce i mrcvare godinama
Dobro, ako je on otac onda smo stvarno nastali 1993
Jedan Jedini Predsjenik nas rahm. Alija. Allah mu dzennet podario...
Aljo me u crno zavio sa svojom nacionalnom strategijom koja u BiH ne moze funkcionisat. Samo Juvoslavija ovde moze vratit kulturu i znanje da imaju EU,Nato i investitori gdje doci.
Opet se jedne te iste šuplje priče vrte u krug. Niko ne može nametnuti nekom drugom svoje mišnjenje o nekoj ličnosti, pa nema ni smisla to i pokušavati. Valjda je dio ljudskog odrastanja i prihvatanje spoznaje da svi ne misle kao ti.
Schmidt je polupismeni, nesposobni lik kojeg Europa šalje jer im BiH više nije interesantna i boli ih za događanja ovdje
Hallo bivši visoki predstavniče vodi Aliju kuči,,!!!!!
Naši ljudi i nakon ratnih zbivanja ne mogu nikako da shvate da nas niko ne voli i da smo sami sebi prepušteni. U se i u svoje kljuse.
I sve to zbog egzotične religije koju EU ne podnosi, nema drugog razloga
Ovaj Schmidt nam samo čini uslugu jer prije svih ostalih mi Bošnjaci se moramo obračunati sa likom i djelom alije koji je doveo Bošnjake ne pred ponorom već u ponor! Što se tiče ovih drugih i trećih mi ako smo licjemerni možemo ih podržati u slavljenju svojih zločinaca što više i tako će se prije osvijestiti! Ovo je bio dogovoreni rat i nama opet ovi koji ne mogu da riješe ni jedan ekonomski problem guraju opet u zagrljaj alije da nas opet brani od zlih vanjskih sila
Nemoj da te Ale brani,,haha,, od RBiH napravio je fildzan od 23%,,haha
Naravno! Paddy je bio dobronamjeran za razliku od Schmidta! On je vise puta pokazao da je islamofob.
Tito pa Alija...................................stotinu praznih mjesta ili se jos nije rodio.
Gdje češ usporediti TITU I ALIJU ,, jedino kao NEBO( TITO) i zemlja ( Alija),,haha
Tito i Alija nikako ali bas nikako ne mogu u istu rečenicu
Dokle ce te nas zamarati sa ovim.Covjek je ovdje po zadatku.Zna se da nije neutralan. da je pristradan .da Radi za interes Zagreba .da mu odgovara Politika Beograda .da je precutno odobrava.Da sve sto radi radi iskljucivo protiv Bosnjaka i BiH.koja ne moze da Bude normalna drzava. on je takonu predstavlja u medjunarodnim krugovima.