Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi da je već odavno svima jasno - svi koji su napustili SDA nisu to uradili zbog brige za kanton, državu ili (gluho bilo) za narod i građane! Otišli su nezadovoljni vlastitim položajem u stranci (od Silajdžića, pa do danas) i sav njihov 'program' i 'borba' se svode na zadovoljavanje vlastitog ega!
Tocno, a ima i nekih koji su "izasli" iz SDA po zadatku. Vidjet ce se u narednim mjesecima
Pa covjek je bio Premijer Kantona Sarajevo u momentu kad je napustio stranku. O cemu vi botovi pricate?
"Ništa što danas govori Konaković, neće vrijediti i sutra ako se njegov politički interes preko noći promijeni, promijenit će se i principi o kojima on priča" Efendić prije 2 g.: Niko ga nije bolje defenisao u manje riječi.
Ponavljam,Konaković je veliki ljigavac.
Dva umisljena seljacica.
Što više Klix pljuje po Konakoviću, on je narodu sve draži i draži.
Hahahahahhaha ovaj ušljo više ni Daliji nije drag.
Žao mi ovih SDA botova. Uskoro svi dobijaju otkaz.
Svaka budala na ovom portalu vidi da je Klix bio i sad je režimski medij podržan od SDA i DF-a. U BiH nema nezavisnog novinarstva, a ovi su se jeftino prodali koaliciji SDA-DF.
Svaki dan na Klixu tekstovi protiv trojke i opozicije. Konačno se otkrili i pokazali koga podržavaju. Ovo je režimski medij pod direktnom kontrolom SDA i DF-a. Toliko o nezavisnom novinarstvu.
Ovo je postalo smeće od portala. Ja odavmo ovo smeće ne čitam. Gori su od Faktora i Stava. Najveći huškački portal u BiH.
Zamolio bih gosp. D.Be i urednistvo Klix-a da nas informisu o respiratorima,diplomama i o trenutnom stanju u federalnim rezervama kojima raspolaze gosp. Novalic..Ili im je pak SDA savrsen???Hvala
NASLOVNE KOMENTARE U PRILOG KONAKOVIĆA PODRŽALO 600 BOTOVA SA "POSKOKA" I 300 GALIJAŠEVIĆIVIH BOTOVA.
Lopov
Lopov
Svaki 9. Bošnjak je glasao za SDA, a svaki 33. Za NiP !
Dino Konaković je neobrazovan čovjek, koga je kao takvog u politiku doveo njegov bliži rođak Amir Zukić koga je SDA izbacila iz stranke zbog kriminala kojim se bavio. SDA je izbacila iz stranke i Konakovića, te smijenila sa mjesta premijera KS jer nije imao nikakve rezultate u radu, već samo lagao i obmanjivao građane kojim je i vodu bio uskratio. Osnovao svoju privatnu stranku koja sada propada zbog kadrova koje je SDA izbacila iz stranke. Napuštaju ga članovi.
NEOBRAZOVANI Dino Konaković je lažov, beskrupulozan, pokvaren i do srži nemoralan i podal, on je zapravo i krajnje gluup i pokvaren tip. Iako za sebe misli da je politički mastermaind i genijalni strateg koji uspjeva nadmudriti sve oko sebe, njegove laži, spletke i podvale prozirne su kao voda, pa u ljudima bude samo veliki prezir i gađenje, te na kraju uvijek zavrsi kao veliki moralni i politički gubitnik. Jedini cilj mu je finansijski interesi i mokri san da bude na nekoj funkciji.