Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA prodala i izdala narod i državu više puta, što se zna, a što se ne zna, Bog zna samo. Pokrali, razdjelili resurse međusobno, prodali strancima,uzeli pare sebi, npr hotel Central prodali Ircu, naše žene rade za 800km kao robovi itd itd, alkos Željko ušićario dobro
Konakovic, pokazao papir! Bakir ...nije smio u emisiju na duel (mada opozicija bi trebala da vapi za takvim stvarima) , Sejdo se brani sarajevskom supljom mahalskom! Pametnom dosta!
Organizovali se gavrilovi botovi preko sky appa hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ko je odgovoran? Pa valjda oni koji su ucestvovali i potpisali sporazum
Bakir se boji Konakovica, ne smije u emisiju a stranku i narod bi da vodi!
SDA je vise zla napravila BiH i Bosnjacima nego ratno rukovodstvo RSa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gavrilo nas dika njihova
Dritan nas dika njihova
Imam sve sposobnosti da se bavim politikom,mlad, obrazovan,sedam stranih jezika govorim perfekt, završio elektrohehniku sportista,planinar itd itd...
Ima li iko kod Bosnjska da je sposoban ako nema moram ja mada mrzim politiku prijaviti se da se bavim politikom.Imam sve
Konakoviću inaće nisi mi simpatičan ali svaka ti čast na pismu onima koji pokusavaju ovu zemlju da rasture
Pa prije 14 godina je dinokio bio u SDA i znao za ovo sve sto nije prije reko
14 godina svi vi nas j... e u zdrav mozak od SDA a u koju se Konakovic kleo ikona su mu bili Izetbegovici. Do DF, SDP pa do sadasnjih Nase Stranke, NiP i ostale b...e . Od zakona o Drzavljanstvu gdje stoji drzavljanstvo entiteta do zakona o prebilivalistu. Na svaki moguci nacin svojim kriminalom i korupcijom doveli ste nas dovdje. Sve bi ja ovo na kamione krampa lopata i pravac koridor 5c. Oduzet imovinu i vratit novac narodu.
Bezbednosna saradnja je ključna za stabilnost i mir u regionu.
Srbija je dokazala da je pouzdan partner u borbi protiv kriminala i terorizma.
Političke igre ne bi trebale da ometaju saradnju koja je na dobrobit građana.
Srbija je uvek težila miru i stabilnosti na Balkanu, a ovaj sporazum je deo te strategije.
Srbija ima pravo da razvija svoje odnose sa susednim zemljama, uključujući BiH, radi stabilnosti regiona.
Nije sporan sporazum, i ko ga je potpisao. Važno je da oni koji su ga potpisali se ne sjećaju sta su potpisali pa se pitaju odakle MUP Srbije u RSu, pokušavajući na taj način Trojci dati epitet izdajnici.
SDP je uveo entitetska državljanstva
Trojkaši su izdali sve šta god su odlučivali. Kao što svi vidimo, zabrljali su trojkaši na svim poljima i na svim stranama, a obećavali su kule i gradove, dok u stvarnosti sve su slagali. Ogromna većina građana su konačno shvatili o kakvim se nesposobnim diletantima radi, da će i državu dovesti u pitanje samo kako bi se zadržali na vlasti. Smeće oni ne znaju počistiti, ne može se od smrada iz kontejnera da prođe ulicom.. Luzeri sarađuju i sa kartel klanovima.