Komentari (439)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemate vi pojma
bulevar se prevrce
h8igheru i bulevaru botovski zeludac na centrifugi
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Stavicete vi kljuc u bravu
Nece sve dok ih Britanci finansiraju.
Kju Klu Klix nešto piše za Sjevernu Koreju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
uveli totalnu cenzuru i jos se hvale,ok kad napises bas nesto uvredljivo,ali neke obicne rijeci se ne mogu objaviti.Vidi vam se uspjeh po tome da su vam se komentari prepolovili pa cak i vise od toga.
Citatelja da, objava clanaka sa govorom mrznje ne.
Smijesno, gdje u textu imate neku od neobicnih rijeci ukine pooruku. nije to to, radi na glup nacin logicno.
Banovali ste mi 5 profila zbog običnih riječi. A ništa negativno se ne može napisati čak ni da neki automobil ima ružan dizajn.
Ne mozes bruku normalnih rijeci napisati, a da ne moras praviti neke kombinacije slova, brojeva i specijalnih karaktera
Hvala umjetnoj neinteligenciji što mi je trajno banovala profil star 11 godina, bez razloga i objašnjenja, što najnormalnije riječi prepoznaje kao govor mržnje. Registrovah se ponovo samo da vam to napišem. Niste vi iskorijenili govor mržnje, nego ste uveli potpunu cenzuru. Moja odjava sa ovog sjevernokorejskog portala.
Obrisali su i moj iz 2013 sa id brojem 670, prvih hiljadu profila na ovom smecu
Ugasite komentare
Nikad nisam vrijedjao, ali sam iskljucivan kada sam spominjao odredjene osobe sa cinjenicama koje su dokazane, ali urednistvu nije odgovarala ta prica
Napisem da *onakovic laze ili da 3jka nesposo*na ! Kao AI je prepoznao govor mrznje ! Jos ste se vise izofirali jer je sad jasno da blokirate komentare koji vam ne idu na ruku !!
Ponekad je i promasila, alu svakako bolje,nego nepotrebno iskljucivanje komentara na odredjeni period.
Ovde iskreno mogu da mrze samo politicari
Čovićeva U-mjetna Neinteligencija
Umetnuta
ko vam je ovako najdraži u familiji?
Klix = mržnja
Mozda vam je namjera bila ukinuti govor mrznje, ali ate zapravo uveli cenzuru... U najgorem smislu rijeci. Ovo vam.je zestok promasaj.Ja sam banovan bez da znam zasto, a 1000% znam da nisam ni psovao, ni vrijedjao. Ovdje se vise ne mize iznneti misljenje sto je poanta postojanja bilo kakve vrste foruma.
80% Komentara uopste uopste nemaju mrznju u sebi. KI? Implementirali ste obicni Tool koji se bazira na KI. Lose.