Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki boziji dan sve ista prica. Kako vam vise ne dosadi ovo objavljivat
A sta bi ti. Da se klepne usima i dozvole ovakve stvari? Sumnjiv si
Znaci ako se prestane pricat vucic ce odustati od srpskog svijeta?! Boze kakva inteligencija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sporazum o specijalnim i paralelnim vezama između RS-a i Srbije treba posmatrati kao pozitivan korak ka unapređenju regionalne saradnje, a ne kao podrivanje suvereniteta BiH. Regionalna integracija i zajednički projekti mogu donijeti ekonomske i društvene koristi za sve strane.
Sporazum o specijalnim i paralelnim vezama između RS-a i Srbije treba posmatrati kao pozitivan korak ka unapređenju regionalne saradnje, a ne kao podrivanje suvereniteta BiH. Regionalna integracija i zajednički projekti mogu donijeti ekonomske i društvene koristi za sve strane.
Veza Srbije i Republike Srpske je bazirana na kulturi,tradiciji,pravoslavlju i nema nikakve veze sa nekim teorijama zavere protiv bilo kog naroda na prostoru BiH.
Veza izmedju Srbije i REpublike Srpske je neraskidiva, bratska. I ne mozete vi tu nista.
STO STRUJE NEMA OBJAVITEEEEE
Najveci svetski Haker citirao je predsednika Vucica na X. "Tri do cetiri meseca do Big Benga.To je i moja procena.SLušajte reci predsednika Srbije i njegovo iskreno viđenje situacije u Ukrajini. Evropljani moraju da se diskonektuju od lošeg uticaja opadajuće američke imperije ili ce platiti konacnu cenu", naveo je u poznati haker Kim Dot Kom objavi uz video predsednika Vučića.
ruski napadi na na industriju oruzija sirom EU np kao u njemackoj 5.maja tek danas u javnost dato ovo je samo pocetak ruske agresije a neznam jeli tz rs to srbji vrijedno
To bi bilo lepo da u Republici Srpskoj himna bude Boze Pravde
Pa ne bi, tu ne zive samo Srbi, kao sto je slucaj i u cijeloj BiH.
Ta dva kriminalaca uvijek zajedno
Entitet ima mogućnost i dvojnog državljanstva, a što je dodatna privilegija. Da li mi možemo dobiti npr Hr državljanstvo? Bilo bi nam lakše putovati i raditi u EU kao i samim tim lakša integracija FBiH sa EU. Entitet bi ostao sa pasošima Srbije, a što bi sa trenutnom politikom ušli u EU 2070 g. Svakako, BiH i dalje ostaje u svojim granicama i to ne može niko promijeniti osim UN-a "mensečini"
Naredne godine punih 30 godina dejtona, hoće li biti neki dernek? Proklet bio dan kad je potpisan, bolje bi nam bilo da smo francuska kolonija.
evo jutros se helikopter za gasenje pozara vratio iz trebinja u srbiju,sve zbog tuzakanja bosnjaka a mogao je gasiti pozare i u federaciji,boze sacuvaj kako naprijed sa budalama politicarima
Bosnjaci i Srbi treba do potpisu manifest o istim zajednickom poreklu, da se izmire i oproste zlocine jednih protiv drugih i rade na ujedinjenju. Bosnjaci su posle Srba najvise izgubili raspadom Juge.
Bosnjaci su nazalost izgubili najvise raspadom YU. Jedini konstitutivni narod YU koji nema nacionalnu drzavu i nece je ni imati sa Dejtonskim ustavom. Nije govor mrznje brate AI.
Brate kako da imate nacionalnu drzavu? Prosto vam to istorija nije dala, to je prostor na kome su Srbi I Hrvati isto toliko dugo koliko i vi.
Potpisao babo AIjo, ne vrijedi sad mjaukati male moje Muhje
Sto ne napisite jednostavno.Ono sto nije uspio Milosevic Karsdzic.Sada to pokusava Vucic i Dodik.