Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ih je naučio taj če ih i odučiti cionizam je kriv cionisti nepostoje desetljećima postoji kod gosp. ostavili trag na ni u nihovom životu
Jednostavno...pošalješ mu poreznu,fedralnu inspekciju...da pročešlja poslovanje i ćao
Treba li bi staviti u slucaju usvajanja zalbe da ugovorni organ plati naknadu zaljitelju, jer ugovorni organi uglavnom stimaju nabavke....cast izuzetcima.
Ovi iz URŽ su uvezani s profesionalnim žaliteljima.Evo nedavno sam bio na seminaru na kojem su tema bili profesionalni žalitelji.Na tu temu seminar drži mi advokat koji mi se milion puta žalio na tender i obarao isti obzirom da je bio punomoćnik ispred više firmi.Znači on meni da drži predavanje.Halo ko je ovdje lud.
Jos zakon o profesionalnim uhljebima
Kakve crne liste... kad imate nesposobne ljude u sektorima za nabavku i realizaciju tendera ? Krivi vam profesionalni tuzitelji sto ste podobne a ne sposobne zaposlili ?
Bukvalno nemas pojma o cemu pricas. Nista sto si napisao veze s mozgom nema
Problem su clanovi Ureda za zalbe koje imenuje politika. Onda te clanovi ureda prolaze kroz obuku koju drze agenti za javne nabavke koji imaju funkciju advokata. Onda kada dodje zalba tog agent advokata tu zalbu rjesavaju clanovi koje je taj advokat obucavao. Zato te zalbe usvaja Ured. Problem je Ured jer meritorno ne rjesava zalbu vec vraca ugovornom organu. To znaci da Ured tjera ugovornog organa da postupi suprotno svom stavu.
Sale Magazinovic kad je iz majcine utrobe izlazio vec bio vijećnik
I jedan je od aktivnijih parlamentaraca u BiH. Sta cemo sa ovim dizacima ruku koji inicijative, amandmana, zakona nisu predlozili a 30 godina jasu budzet i primaju masne plate?