Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo kontradiktoran članak, pišete o SFF-u 24/7, tačnije promovišete ga, a sada indirektno kritikujete što se dan žalosti nije proglasio dok ne prodje neko slavlje tamo daleko, morate se odlučiti da li želite biti objektivni kao portal ili ne a ne na dvije stolice odjednom.
Bravo!
svaka cast na komentaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bgm meni Sanski Most nije "tamo neki". On je meni moj isto kao i moje Sarajevo. To je moj narod i to su nasa braca. Mi smo jedno a vlast je nesto sasvim drugo da ne kazem sta.
Pomijesane vrijednosti, imali smo vise protesta za Palestinu, nego za ubijene zene tu kod nas. Ne umanjujem desavanja oko Palestine ali ovo se desava oko nas a mi se brinemo o s u Ruandi!
Odmah mi je bilo jasno da je clanak pisao neko ko zna svoj posao, profesionalac, neko ciji se clanci toliko razlikuju od svih drugih. A onda pogled na autorski potpis, cisto radi provjere jer vec znas ko ga je mogao napisati. Bravo, Semire!
Davno je narod trebai uzeti pravdu u ruke..Barem tad ne bi zivjeli 30 godina u zabludi..da ce biti bolje novim izborima.
Najbolji su ovi koji kažu mobing. Kakav mobing? To što trpi mobing nekome daje za pravo ubije drugog čovjeka. S kakvim monstrumima mi živimo
Čovjek je imao debeli razlog,koji se ipak ne može opravdati...nije se imao kome požaliti,sudstvo korumpirano...
Zamoljava se urednik da objavi onu sramotnu vijest i grafite iz Stoca
Trojkashi su prilikom sluchaja u Srbiji odmah proglasili dan zhalosti.I neka su ,nemam nishta protiv.A sad kad je u pitanju gradic u Krajini nema rachuna jer je prechi crveni tepih.Sramota epskih razmjera.
Prava chvarak koalicija.
Pretjerujete. Bolje je i vama medijima da poradite na tome da korupcija i nepotizam budu slabije zastupljeni. Vi nas bombardujete losim vijestima svakim danom
Prošle godine Nizama, ove godine troje, u toku SFF-a. U drugim državama kada bi se takvi zločini desili, takav festival bi se automatski prekinuo zbog pijeteta prema nedužnim žrtvama.
Mobing...krsenje zakona...ministarstva koja stitebi cuvaju direktore skola i njihove kriminalne radnje...primjer Mostara vam je najbolji primjer...zamislite kada ministarstvo stiti direktora koji radi kriminal preko djece ....zato se ministar 2021 potrudio da zataska maltretiranje ucenika od strane sina direktora skole...da se prikrije kriminal za koji postoje sudske presude...na kraju su vrsena i zastrasivanja....
Obroši ovo Hambo, mene bi bilo sramota da sam urednik i pišem ovo.
Kakvi crni dani žalosti jeste li bolesni? Jel se iko zapitao u Sanskom Mostu zašto je to što je uradio.Čin ubistva je neoprostiv ali šta je razlog? Korupcija,štele,mobing,nepravde itd su uzrok depresije ovog društva.Niko da to stavi u fokus ali hajde dajte dan žalosti.
Hljeba i Igara nesrece nisu pozeljne bitna je narodna zabava. Ljudske tragedija i sudbine nikom nisu bitne. Od tragedije u Sanskom mostu do migranata u Dubokoj Drini. Bitan nam je crveni tepih, starlete zabava. Niko ne pita nikog zasto covjek uradi to sto uradi u skoli u Sanskom mostu sta je te ljude natjeralo iz svojih domova da nadju smrt u Dubokoj Drini odgovore koje nikad necemo saznati jel nas odavno nista ne dira.
Mene je trenutno stvarno sramota sto sam iz Sarajeva. Odron smo.
Ide završni teferič poslije SSF-a pa onda žaljenje. Neća valjda da bace pare za feštu pored Vječne vatre.