Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljebaš denis i trezoras bakir. odličan izbor imamo
Samo SDA 💚💚💚👊👊👊
Denis je univerzitetski profesor, a ne uhljebas. Ne lupaj gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće ti Bake ovaj put proći... Ja se opet nadam da smo došli tobe...
Bakir dijeli bratski sa rudarskim privrednim sektorom! Sebi i politicarima povisica plate od 500 KM a rudarima posjeta i slatkorjecivost puna lazljivih obecanja!
Samo nek se zagrijavaju, u igru uci nece...
sve je to isto ,sve su to potomci onih koji su pljackali i ubijali narod prije i za vrijeme ll sv rata
Becirovic je samo diverzija kako bi se ojacala pozicija Covica. Forsiranje Becirovica treba da fokusira bosnjake na rivalitet Bakira i Becirovica kako bi se Komsic bacio u drugi plan i time osigurala pobjeda HDZ-a. Ne nasjedajte na glupost, Becirovic nije uopste dorastao Bakiru i svjesno prodaje drzavu Covicu jos prije izbora. Samo prosirite vidike i biti ce vam kasna situacija.
Tri konja,marke dorat.
Pitao bih admina, zasto mi nije pustio komentare? Prpa druze je li 😂😂😂😂
Bokir i Duduk ne Glasacu za becira da vidim sta ce napraviti
Glupi bosnjo ce opet nasjest
Sve trojica su smradovi.Dodik cini mi se pravi koncerte sirom BiH sa Kolindom u satorima i pevaju kao slavuji.
Komsic je za sve njih institucija
salje apelacije i prima godinama platu za nista
Becirovic kako je popularan trebao bih se pocet baviti striptizom, mozda zaradi neke pare na 'posten nacin'. Dodik moze pocet sa snimanjem holivudskih filmova ko nono nekad u starom filmu kad se Ljubisa Samardzic 'po-andjelio', mozda i dodika prime u 'drustvo' andjela. A bakir nek se sljedeci put spusti malo 'plice' u kanalizacije, gdje su fekalije da im pravi drustvo.
Gdje ce profesor nego u politiku? Sigurno nece privatnu firmu pokrenut.
Bakire sunce usjalo nek si nam ti nama ziv i zdrav a dusmani nek svoju muku muce, ko je pravi vijernik i patrijota znade da samo nas je SDA drzala i cuvala u ratu a poslije rata ocuvala stabilnost nase zemlje i naseg identiteta
Da se kandidovao Miletić moj glas bi dobio,ovako glasam za Ajanovića jedini je radio nešto kad su nas u koroni zaključavali ko stoku i ubijali s maskama i dokusurili neispravnim respiratorima i bog zna kakvim vakcinama.
Mirnese opet pises sa laznih profila.
Samo Komšić
Komšićevi su danas digli ruke za povećanje od 500km na onih 75000km plate tako da eto mu Bakira.