Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Načelnik općine iz 2001. nije uhapšen. Načelnik općine iz 2024. nije uhapšen. Kantonalni inspektori od 2001. do 2024. nisu uhapšeni. Najmanje važno, ali važno, vlasnik ilegalnog kamenoloma nije uhapšen. Moze li vlasnik ove ko fol države gospodin Murphy da izda komandu svom lutkarskom pozorištu da uhapse odgovorne.
Što ga ne uhapsi SDA kojoj plaća kapanje ?
Kako da hapse kad eksploatiše Neki haver, da sam u prilixi objavio bi njihove zajedničke slike uz mezu i poće
ova sadašnja CZ ne radi ništa, u Jablanici samo gledaju šta će da pojedu i slikaju ali nemoj čizme da uprljaju, fuj
Direktor civilne zastite Aldin Brasnjic je covjek koji je jedva avrsio osnovnu skolu, srednju skolu kako kazu kupio, diplomu jasno da je kupio, dovoljno je viditi kako govori. Sta se ko ima cuditi
Ne kontam ovog profesora, prvo navodi kao dobru stvar sto je FUCZ decentralizovana a onda nakon toga navodi da je bolja bila CZ iz SFRJ jer je ta bila centralizovana. Dajte neka neko centrira ovog profu
CZ i kao i pola državnih firmi kod nas služe za uhljebljenje. Kad se desi belaj, onda se čudimo da nisu efikasni... Pa kako će biti, kada sposobne šalju u njemačku na bauštelu a podobne na rukovodeća mjesta.
Treba se stvoriti jedna jaka jedinica CZ u slivu Neretve jer čitav taj kanjon koji je sam po sebi složen . Civilna zaštita bi trebala i preventivno da nadzire sve komunalne i građevinske zahvate u tom kanjonu i da ima moć da nešto spriječi . Formirati i rezervni sastav Civilne zaštite gdje bi bili uključena sva lica koja mogu pomoći znanjem , vještinama i tehnikom u slučaju da zatreba , u vanrednim situacijama , djelovanje efikasne i kompetentne Civilne zaštite ...
Nikakva
Civilna zaštita postoji na papiru kad uzimaju plaće a kad treba reagirati nigdje ih nema.
Prvo ih edukovati pa onda plačati Ali ne u razno raznim CEPSOVIMA
Kako su je zeleni godinama vodili i prisvojili,koristili resurse cz u privatne svrhe ,dobro je ikako imamo
Stani malo 'profesore'... Je li prednost centralizacija ili decentralizacija?!?!? De, odredi se.
U raspadu ili poluraspadu kao i sve ostalo.
ovaj lik profesor? kloš pravi, viđam ga po gradu
Pričaš o čovjeku o kojem pojma nemaš, profesor Zlatan Bajramović je izvrstan profesor i još bolji čovjek, a mi dok god budemo negativno pričali o ljudima koje uopšte ne poznajemo neće nam ni biti bolje .
bola reci balji da se ne zajebaje
Sredstva koja se odbijaju svakom zaposlenom za zastitu i spasavanje deponuju se na poseban racun a nisu mala vlasti koriste kao pozajmice da krpe svije budzete umjesto da se usmjere u prevenciju i spasavanje, zato je za vlast bolje da cz nista ne radi jer u tom slucaju ostaju bez sredstava za pozajmljivanje.
UHLJEBI.
m r s k e r u
citajte moje komentare od 2015 sta pisem uvez CZ i vatrogasaca
koga zanima tvoje lupetanje