Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaaaa
I taj njegov jedan glas proglasili nevazecim.
Evo budućeg premijera. I Njiva je počeo s 0 glasova i dogurao do 2500.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
zamisli i rodjeni tvoji okrenuli glavu od tebe, znaju kakav si betmen pa se nisu htjeli ni baviti tobom
Najmanje jedan glas, svoj, morao je imati na ovom biračkom mjestu.. pa valjda je bar glasao za sebe bote
@jbtyu Zasto je morao? Mozda mu je nevazeci listic. Mozda je zaokruzio kockicu umjesto iksic da stavi, mozda je oznacio jos nekog sa neke druge liste mozda mu je ispala olovka pa posarao listic ..
Znaci opet sda
Ovaj ko sojic...ha ha ha
Ako je porodica glasala za njega, onda je bas zeznuto.
Ma sta ce ti glasovi?
Garant glasao za sebe i još tri jarana sa liste i tako se po novim pravilima pomnožio s nulom
Samo budala moze misliti da su izbori pravedni i da nema kradje! Ovu demokratiju su smislili samo da bi narod bio mirniji i mislio da se nesta pita, a iza scene sve po dogovoru! Dok najpametniji u narodu ne budu birali najboljeg izmedju sebe, nema vodje!
Trebao jos cekat. Reci ce rezultati nisu zvanicni. I dodat ce mu par glasova i zataskat prevaru. Inace izbori u bih se kradu sakom i kapom po mjesnim zajednicama i zabitima.
Talenat ni rođena mater nije za njega glasala....
Zamisli da ni mama i tata ne glasaju za tebe hahahahaha, užas...
Iskreno samouvjeren je trebalo bi glasat za njega.Jak je momak al bas.Ja sumnjam i porodica da ga je slsgala da ce glsat al eto
LOPOVLUK OPET NA SNAZI
Pročitajte bolje tekst šošoni
Jel glasao sam za sebe? I gdje je taj glas? Ako nije glasao sam za sebe onda ne treba ni bit kandidat.
Potaj her šmita on vama dijeli glasove....
PA U LOGAVINOJ STARI GRAD MOJA SESTRA JE BILA NA LISTI NEKE NOVE STRANKE PENZIONERA I NISAM GLASAO ZA NJU. I ŠTA SAD ONA TREBA PISKAT DA JE POKRADENA? NIJE NEGO NISAM HTIO BACIT GLAS UZALUD. A I VEČE STRANKE NAMJERNO STVORE OVE NEVAŽNE SAMO DA BI DRUGOM ODVUKLE GLAS. NIKO TE BRAT MOJ NIJE POKRAO NEGO SI NEBITAN. EDI