Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kandidata za nacelnika u drzavi a da ne spominje drugog protukandidata il trenutnog nacelnika, a pogotovo da napise il spomene nesto POZITIVNO o istom ?? Ccc
Kad ode sa Vlasti Kasumovic bit ce pun zatvor Fuadovih poltrona.revizori vec utvrdili milione isparene u nepravilnostims
Ovaj ne odustaje!
Klix bi mogao da istrazi kako je Fuad Kasumovic na sve funkcije predsjednika birackih odbora stavio svoje stranacke poslusnike i kako planira veliku kradju izbora.
Fuad Kasumovic je unistio grad, doveo je primitivce i seljake na sve funkcije i ko god ne zeli da ga slijepo slusa trpi mobing, za 8 godina nema nijedan projekat osim cvijeca na mostu. Dok je Smajlovic iz SDA iza sebe ostavio GGM, Arenu, Soping, Trening centar, Turski park, kruzne tokove Iza Fude ce ostati cvijece na mostu i mrznja medju Zenicanima koje je zavadio da bi vladao
Lično sam učestvovao u izgradnji Turskog parka kojeg su finansirali vlada Turske a radove izvodili vojnici Turskog bataljona, Smajlović nema veze s tim, GGM je kreditno realizovan, Trening centar je finansirao NFSBiH a ne Smajlović, o čemu ti pišeš uopće?!
@Zenicanin987 ne provaljuj se! imam direktne informacije iz NSBiH, trening centar je trebao biti u Sarajevu. Da se rahmetli Smajlovic i Zenicani u NSBiH nisu angazovali nikad ga ne bismo izgradili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Razmisljam da njemu dam glas, juce sam ga sreo u Bingu, skocko se Kreha ko da ce na svadbu haha, djesi reko Kreha, kaze evo naletio da nesto kupim. I ja na kasu zbrisem da me nemunta za glas haha, Kreha msm da cu tebi X lupiti, nek se zakuha na brojanju haha
Ovaj se kandiduje za gradonacelnika od rata kada je sjedio u hodniku opcine i ko fol cuvao tadasnjeg gradonacelnika. Osladilo mu se pa kao da je njemu. Lupeta bez ikakve veze, gradski lero!
Cuj da se mjeri zagađenost zraka.Najveci prioritet.Zagađenje zraka se mjerilo godinama i godinama.Najveci zagađivac željezara.Nista zeljezara nemoze uraditi vise nego sto jest.Anglomeracija rude prasina, ne postoji način da se riješi.Takva zastarjela tehnologija.Jedino da se zatvori zeljezara Tako to pedeset godina sve ide u krug i načelnici i zeljezara i nista od toga.Mlati sprazna slama.
Isti sam ti Haso
glas za gosp Hasana Krehu !
Ma Fudo prolazi 100 %. Stara sda skola. Kupio ljude sitnim projektima. Razgovara covjek sa svakim. Ponesto i uradi, a vecinu slaze. Narod se zasitio sda tiranije, lazi i podmetanja. Ostali kandidati su sda jurisnici.
Jako lijepo odradjena stranica,Zenicani podržite Spahiju Kozlića za gradonačelnika https://sdazenica.ba
tog ateistu da podržimo hahaha
Zamislite koliko su ograniceni simpatizeri KF, nazivaju Spahiju ateistom jer je covjek doktorirao filozofiju i imao debate na poslu sto je sastavni dio posla. Nazivaju ga ateistom, a njihov sef KF se ne rastavlja od rakije a vjernike Starine naziva teroristima koji dijele oruzje. I to vam je OK.
Jako lijepo odradjena stranica,Zenicani podržite Spahiju Kozlića za gradonačelnika https://sdazenica.ba
fudo ce opet obrisat pod sa sda
Procitajte program gospodine Spahije
On i jest najveci problem, nepismen covjek, seljak, gura selo, grad zapostavljen totalno, kasnimo 20 godina za Sarajevom