Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja slusao Benjaminu kako prica o ratu. Benjamina se rodila 1991-e godine i sjeca se rata koliko i ja ali drugog svjetskog. Raja pusi glupe fore.
sa 400 na 1400KM pausala, KO NE BI NA OPCINSKO VIJECE??????????????
Preživio sam rat kao dječak, nedo Bog nikom ni dušmanu nebi poželio da se desi. Politicari kandidati se samo svadzaju, lažu jedni na druge, nemaju čast , nemaju moral, nemaju obraz nemaju poštovanja ali svi imaju jednu zajedničku kad sve prodze zove se INTERES.
Halo ..nije ti ovo norveska ni svedska , kakvi projekti..ovdje je narod paglu, dovoljno je da malo petljas, da si hrlovina, a nekad prolazi i 20 deka kafe ..
Kakav narod takva vlast...
Iz SDA nećete nikad čuti riječ ekonomija, a ne da se base projektima. Uvijek 93-95, Didik se odcjepljuje itd.
Hajd ba, glasaci vjeruju u vradzbine u 2024. sto nece i u lazi.
Gratz odglumio kao kod Oprah Winfrey.
NAROD NE TREBA ZABORAVIT U OKTOBRU DA U TUZLI UKC NEMA JOS APARATA ZA KEMOTERAPIJE IMA SE ZA TRANSPORTERE U POLICIJI KOJI STOJE I KOJI SU SPREMI ZA UPOTREBU NA SVOJ NAROD AUTA IMAJU DA UZIMAJU NOVA A NAROD NEKA UMIRE SJETITE SE U OKTOBRU STA SU RADILI.
NORMALNO DA PRICAJU O RATU TO PROLAZI KOD NARODA DOBRO.GDJE DA PRICAJU O IZGRADNJI FIRMI PUTEVA BOLNICA TU VALJA ULOZIT PARE OD NARODA OVAKO SEBI PLATE NAPUCALI OD POREZA ZIVI TA SVA BAN.A OD POLITICARA KRIMINAL.I SVOJE SU DO DESETOG KOLJENA OBEZBJEDILI.
Pa zivi se od nostalgije u Bosni hahahahaha ZOI'84 fol projekti, a staze za skijanje, bob staza, skakonice ? Je li to grad u kojem se odrzavala olimpijada .? Jesu to te planine, koje nas na los period podsjecaju ? Pa da se zivi u "strahu" ?
Ko da su na kafi s konom a ne na izborima.