Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno, ali jedan nesposobni Kasumovic ce ih pomesti. Zajedni nece imati kao on glasova. Onako samohvalisav ce ih pomest. Zalost
Zenica mora bolje. prof. Spahija Kozlić Jedini pravi izbor Birajmo pamet i struku
Babajić za gradonačelnika. Zašto? Zato što je mlad. I što je ostao u svom gradu. Ostali su uhljebljeni metuzalemi. Dosta i starudija više
@VjerujemPoliticarima Znaci samo zato sto je mlad?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi iz OSCE se potrude da dodju u nadi da demokratskim putem priblize kandidate glasacima, lai arogantni aktuelni nacelnik smatra da to nije potrebno, ili nema sta da kaze. Zbog toga strani investitori i donatori vec godinama izbjegavaj Zenicu, a vi glasaci razmislite dobro o svom glasu.
Izbjegavali su i prije aktuelnog, i to jos zesce. A prije njega smo imali tovare na glavnom trgu koji su se parili tu. Bas nam je bilo lijepo haha
Aktuelni nacelnik je arogantan, a nije imao sta da kaze, jer za ova dva ili tri mandata nista nije kvaliteno uradio po cemu bi ga se sjecali. Upravo ovo je razlog dragi zenicani zasto vas zaobilaze OSCE, UNDP, USAID i drugi donatori, a vi i dalje za njega glasajte. Cak je bio ugtasio i ZEPS na pet godibna, ali evo neki drugi ga na srecu ponovo pokrecu.
Bilo bi lijepo da Fudo polozi racune i da objasni narodu zasto je nakon dva, zasluzio i treci mandat, Sta je to njegova zaostavstina. Rahmetli Smajlovic je napravio toliko toga, da ovaj nije uspio ni okreciti. Zenici nedostaje oko 50000 stanovnika i vikendom je vise slovenackih, nego domacih registarskih tablica.
Pitanje za ljude što se kandidiraju za vjećnike a svjesni da ni sami za sebe neće glasat, svjesni da ne mogu nikakvu pozitivnu promjenu u društvu napravit, jel vas stid?! Imate li trunke časti i dostojanstva?
Kandiduju se jer im je zauzvrat posteno dodijeljeno mjesto u nekoj od institucija.
Pa nek i nije. Kako će sa onolikom imovinskom karticom on je u duši SDA, samo se folira.
Nije dosao jer ce ih pomesti sve kao i obicno.
Mahmuran od juce
ovo su glupo izveli, umjesto 5 trebalo je jednog staviti i svi da ga podrze, ovako nazalost nemamo sanse da maknemo ovog manipulatora
Niko od njih ne može Fudi cipele čistiti.
Mislis opanke
Pa naravno da ne može težak tri milijarde. Otkle.
Totalno ste na lošem putu, ne znam u šta vi gledate, ali grad kao grad se raspada, potonuo je totalno. Treba mu novi sjaj, nove ulice, renovirani pločnici. Pa sramota je da na Mokušnicama u užem centru grada asfaltne ploče niko neće da sanira, i zgrade izgledaju ko za otpada. Pa u šta gledate? Zasljepljuju vas plakatima, oni moraju da se pobrinu za grad, a tu trebaju reforme.
Znam da ce ovo citati zenicani. Da li ste toliko naivni? Pogledajte kako vas vara. Amra Mehmedic je pomocnica Fuada Kasumovica koju spusta sa pozicije pomocnika na strucnog saradnika (to je uradio i dok je bila premijer ZDK) jer zakon kaže da kao rukovodeći kadar mora dati ostavku kada ide na listu ili poziciju ako ke rukovodeci kadar, a nakon izbora je ponovo postavlja za pomoćnika.
Slično i sa Elminom Šabanpvićem, stavi ga na lostu, a on je već kantonalni zastupnik i tako vara svoje glasace jer nece se tobože vratiti u općinsko vijeće. ZENICANI U PAMET IMATE PRILIKU!!!
Samo prof. Spahija Kozlić
hHahhahha
10.9.2024. Prema podacima Federalnog ministarstva finansija, koje na godišnjoj bazi objavljuje informacije o vanjskom i unutrašnjem dugu u FBiH, Grad Zenica je na kraju 2016. godine, kada je Kasumović prvi put izabran za gradonačelnika, bio zadužen40,5 miliona KM, a cijelo zaduženje odnosilo se na vanjski dug.
A koliko je zaduzio nas preko javnih preduzeca? VIK GRIHANJE a mi direktno smo ziranti
Uporediti prof.Kozlića i Fu*du koji n e zna ni p r i č a t i hahahah
talašaika