Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad oprostiti, nikad zaboraviti! Znali su sta rade, znaju i danas sta rade i sta su radili. I opet ce ako se pruzi prilika.
Dragi Allah je rekao Gorjet ćeš dok imaš kože, kad izgori dat ću ti novu da ponovo goriš i novu i novu novu. Dugo su ljudi mislili kako to koža ima veze sa bolom, zar i kad koža izgori zar neće ga boljeti zašto daje novu kožu. Dugo godina sve do 2020ih kad su Kanadski doktori istraživači otkrili i dokazali revolucionarno otkriće da u koži imamo receptore bola. Kur'an je to napisao prije 1400 godina da bi nauka potvrdila prije par.
Interesantno da su svi znali šta rade i šta su uradili i opet bakir opstruira Tužbu protiv Srbije! Pa zašto onda ne bi opet radili jer očito nije do njih već do naših! Ili bolje postaviti pitanje da li su alija i bakir naši?! To je pravo pitanje a da li bi opet uradili ja da sam na njihovom mjestu bih to ponovio šta im teško pored ovakvih branioca!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pod hitno zabraniti ratnom profiteru Rami Isaku i njegovim sinovima da koriste helikopter koji se placa budzetskim sredstvima. Konakovicu, Helezu, Niksicu, Becirovicu, Forto, Cudicko gdje ste sad .. sta ste se usutili, vi ste ga postavili!
Hajmo Peticiju da se Rambi sa Helikopterom zabrani dolazak u Memorijalni centar zbog ovog ponašanja i promocije sebe na mjestu tragedije muslimana najveće u ovom dijelu svijeta, e pazite Rambe šta radi, hajmo Peticiju za doživotnu mu zabranu
Ramo Isak inace prijatelj Nasera Orica radi ovako zrtvama, sprda se po storijina sa svojom pjesmom na dan zalosti! Naser je jedno za vrijeme rata a drugo poslije rata, ovaj Naser poslije rata mjesto mu je kao i Rami iza resetaka!
vizantinci nikad ne lažu
pored svih dokaza I pismenih I usmenih, opet kaze ma nije istina
SDS je osmislia,SPC aminovala ,VRS izvršila .
Satan his own, we have seen and experienced so much evil from this likeness one.
Kakav je to bio strah Karadžića od starca rođenog 1927 i djeteta rođenog 1984.? To su činili i u Brčkom, Bijeljini, Prijedoru, Banja Luci.......sa djecom i ženama. Mnogo šire od same Srebrenice i mnogo prije.
ŽIVJELA SRPSKA DJECA!!!!
ALI SAMO JOŠ POLA MINUTE!!!!!!!!!
Vidi v laskih glav urda
I jos jednu stvar Nikolic Srpski general je svjedocio da su pitali Mladica sta ce biti sa ovim ljudima on je pokazao rukom sa jednu stranu ramena na drugu znaci pobiti. Richard Holbrook "bio sam pod instrukcijom da zrtvujem Srebrenicu" Urota velika bila protiv Bosnjaka i Zapada i Izraela i Srpskih tajnih sluzbi nismo mogli nista https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE
Nejasno je zašto su pobili ljude koji su teška sirotinja i nisu nikakva opasnost za strašnu JNA i srpsku vojsku, bespotrebno su pobili ljude, bez ikakve potrebe, mogli su ih jednostavno zaobići u napredovanju... Zna li neko razlog zbog čega su sebi posla pravili, jer to su bili seljaci bez oružja, itd...
znali su oni sta rade u suprotno me niko ubjediti nemoze .. i cekaju drugu priliku i zato pazite se moji bosnjaci i ne budite naivni s onim nas nece
Međunarodni sud pravde u Hagu 2007. godine donio je presudu u kojoj se konstatuje da je u Srebrenici bivša Vojska Republike Srpske počinila genocid, te da je za te zločine do sad osuđeno više od 50 osoba, među kojima su i bivši predsjednik RS-a Radovan Karadžić i komandant bivše VRS Ratko Mladić.
Skloniti Ramu sa političke scene pod hitno.
I ovo je njima heroj!
Zočin se isplatio, to je na žalost jedina istina.
Sarajevo i Tuzla su na strani ovih sa slike. Ono hajde žrtvovali smo Srebrenicu i Podrinje da bi naši domovi ostali netaknuti.
Malo je njih osudjeno ako su procjene daje u genocidu učestvovalo oko 25000 osoba.
Sve su znali i ovi u rs-u i oni u Srbiji i sto je najgore opet bi ponovili sve isto mozda i gore kad im se ukaze prva prilika zato sa njima se mora bit obazriv uvjek sa jednim otvorenim okom spavat