Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KARDINALE; OSNUJ STRANKU, I BAVI SE POLITIKOM. OKANISE BOGOSLOVIJE. JEL TAKO? TAKO JE.
Puljić samo prodaje prazne priče naokolo. Čisti HDZ špijun.
Na koje "male ljude" misliš efenfija??? Nešto je ne sjećam da si sklon da štitiš male i bez zaštite. Bolje ti leži zaštita interesa financijera HDZ a. Oprosti mi ako griješim.
Halo pope-fratre šta si već, drž'se krsta i mani se politike,ne baljezgaj plaho.
Sa dzavolom to jest Covicem si se Puljicu udruzio
U ovim vremenima koja su i Puljicu dobro poznata, ako u njemu imalo ima civjeka, bi trebalo da kao prva bozija zapovjest da prije svakog obracanja svim vjernicima i svekolikoj javnosti da bude obaveza da kaze da su za propast ove zemlje i najveceg broja gradzana krivi kriminalci koji su kao Covic i njegov HDZ pretrcali iz komunizma u HDZ-ovce
U ovog je uso djavo, navraca ga da prica gluposti i optuzuje nebitne persone.
Kada se vjerski poglavari bave politikom pocinje problem. Cuvaj svoje stado Puljicu
Bakir je meni pocetak i kraj svijeta
"...uzoriti kardinalu...hinla ti se vidi iz aviona...ja Mekticu vjerujem,a tebi ne vjerujem..."
...sta je sad? to 'rvatske kuce majorizirane zbog muslimanskih migranata koje srBi pustaju u BiH??? Ne kontam...sta 'oce? 'Rvatsku vojsku da rijesi problem?
Ovaj je svoje odsvirao...
Kardinalu je li tvoj posao bavljenje politikom? Ti si u sluzbi crkve i nije tvoje da se mjesas u dnevnu politiku. Zasto ne osudis crnokosuljase iz komsiluka? Jade jadni !!!
HDZ kardinal.
Stara kineska poslovica glasi: "Čing čung čung čong", ili u prevodu: "Puljiću, glup si"
Vidi pope i on bi da formira vlast? Obrati se mentoru Čoviću taj blokira formiranje po uputama Vučka iz Srbije