Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspad NIPa u najavi
Ademovic kao da se probudio iz zimskog SNA.Reci Konakovic je ucjenjen.kao takav ne moze racinalno rasudjivati i treba da da ostavku.To znaju ptice na grani .samo vi Nipeovci ne zelite cuti.
NIP je svakako vjestacka tvorevina od bivsih SDA-ovaca tako da bice ovoga jos. Samo mi nije jasno kako narod prevarise na opcim izborima pa im dadose vlast.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sve mi mirise na prelazak Ademovica u SBIH
kemo se vraca u sda
Sreća pa i u Nipu ima poneki patriota poput Ademovića, nisu svi desert eri kao Konaković, Čampara ili Zvizdić.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kemo citav zivot lji g a sta kaze cegar zvali ga hi nja vac za valili vikica ubacili kemu aid sahtovi sp i jun u nipu genetski mali preodredjen on nije za politike nepi smen lji ga spi jun hi nja
Kada god ameri nesto krtikuju sigurno to je dobro za bošnjake 100% a kada hvale onda je to loše za Bošnjake 100%
ima i federacija ucjenjenog draska
Lazni Valter. Potopio Vikica u I poslije rata.
ademovicu, izlazi iz tog blata. pa zar ti treba da oatanes upamcen da si bio dio kartela ?!?
Gori fotelja čim su počeli Allahat, ljubi ih Facko
Ovaj Smajić kad izađe ko fol da nešto kaže ne znam bi li se smijo ili plako
Kamo Napustaj brod koji tone !
Vala Kemo,vakat je da te izbace.Nikakav politicar a u namjere su upitne...
Čović i Dodik ucjenjuju Konakovića njegovim vezama i poslovima sa narko klanom, a ovaj spašavajući sebe predaje im sve bitno u BiH, pa i Ustavni sud.
Opa došo kemo tobe
Kemo sda čovjek jedan kroz jedan. Jedini razlog zašto sda ovo radi je da kaže narodu kako ne vjeruje da trojka neće izdat, iako nikad niko od bošnjaka i bosanaca nije glasao za nešto što je krucijalno protiv države, a kemo im drži vodu u tome. Kemo i sin su u nipu na zadatku od početka i vakat je da Dino to riješi. Jednom sda špijun, uvijek sda špijun.
Jel ovo svega vam Konakovic govori dajte HDZ-u sansu pa da vidimo hoce li to uraditi? Pa naravno da hoce, uradili su 1000 puta
svaka čast za ovaj potez
Nije istina da su nacionalni interesi Bosnjaka sa jedne i Srba i Hrvata sa druge strane isti. Srbi i Hrvati imaju vec nacionalne drzave i oni se ovdje sprdaju sa zakonima i institucijama. Ovo govorim kao ne Bosnjak btw.