Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem a juce ovdje komentatori pisu kako je bg daleko ispred Sarajeva hahaha how yes no
Ovo je pojava koja se dešava i u razvijenim zemljama, pogotovo u zadnje vrijeme zbog obilnih padavina. Prije neki dan je u njemačkim gradovima još gore bilo. Sarajevo ne može da se uporedi sa Beogradom. Pa u Sarajevu imaš mahale za koje su brazilske favele uređena mjesta.
BG je velegrad za Sarajevo realno gledano
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čula se je vriska, bježo sam iz diska.
Pošaljite kanadere, pomozite komšinici, ljudska je dužnost.
Sad ce Parizer Musliu da sazove vanrednu sednicu. onda dva mig-a ce da nadlecu, a on ce da nosa kisobran pa ce onda de se proglasi jos jedna POBEDA!!!!! ;))
Cuj ovih Beograd velegrad za Sarajevo, pa Beograd k'o da je iz Alan Forda izasao, depresivniji grad nisam vidio u Europi, mozda samo ono tamo tipa Sofija, Bukurest sto niko i ne racuna k'o Europu. Kad je poplava u Sarajevu onda se ismijava, ali kad se desi u Beogradu ili Zagrebu onda ide druga prica. Sarajevo vam u glavi 24h dnevno dok nas pretjerano i ne zanimaju ta druga dva grada.
Sad je Beograd pod vodom.
Kriv je Schmidt.
Ma ajde bre?! Keve vam?!
Lazu opozicioni mediji...Djilas i Sholak
Kleopatru dakle moze upraznjavati svako ?????!!!!
Cula se veiska ouuu jeeee sto dolazi iz diska
Beograd na vodi
Zato se danas i Buljevar pojavio, izbacila ga poplava.
Šta ste zakukali pa nekad je ovuda bilo sve more, izgleda se vraća Panonsko ponovo jer čitav ovaj dio Europe nekako poplave kreću
Beograd mska kanalizacija je užasna. U nekim dijelovima grada je ni nema
To je od svinjetine