Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa trojka nema većinu u kčubu bošnjaka i ovo bi im halalili. A sekularni Nikšić na otvaranju pošte u Mostaru je priča za sebe.
trica leti kao fišek tik tak...tik tak......
Ovo je jedini dom parlamenta koji ima smisla, a pokazuje realno stanje, nikakvog dogovora ni o čemu. Ove konkretno likove zanima samo preglasavanje i istiskivanje Hrvata i Srba iz organa vlasti, i ništa drugo.
vecini normalnih gradjana je dosadilo jahanje sva tri etno nacionalisticka kluba, sto se mene tice rado bih sva tri naglavacke izbacio iz svih drzavnih tijela, institucija i zakona koji ih omogucuju... to je nasilje nad normalnim gradjanima ove zemlje vec 30 god.
Kakvih dogovora? Da bosnjaci pristanu da zakonom uvedete drzavu u raspad... To nece moci. Fino covjek kaze za eu zakone, za napredak, za budzet smo tu...
Ko je Klixu naredio da ne smije ništa pisati o jučerašnjem još jednom u nizu poniženja N. Nikšića. Nametnuti premijer je jučer, zajedno sa Šefom Čovićem, prisustovao osvještenju novotvorene tzv. hrvatske pošte od strane katoličkog svećenika. Također, zašto Klix krije odgovor Venecijanske komisije koja smatra da je izbor Vukoje u Us. sud izveden po nepravilnoj proceduri.
Treba pokrenuti vracanje historijskog imena Bosna, umjesto nametnutog BiH. Kao sto se Hrvatska ne zove npr Hrvatska i Dalmacija zasto Bosna da se zove BiH. To joj je nametnuto na Berlinskom kongresu pod utjecajem Hr nacionalizma i kat crkve.
Znas li granice Bosne? Hoce li se vratiti ime za grad Sarajevo?Vrhbosna!!! Znas li sto znaci Sarajevo? Hercegovina bila uvijek i tako ce ostat. Znas li koji dio BIH je turska hrvatska?
To je klub koji radi na razaranju zajedničke nam države, kad nije po njihovom onda opstrukcije, oni bi državu kako oni hoće al ko fol građansku,nitko više nenasjeda na njihove fore i fazone
Kako vas i jedne i druge i treće za levate drze . Dok vi ostrite zube jedni na druge . Dok radite za 500 . Oni uzimaju masne novce i sve po dogovoru...
niko ne radi a plata redovna
Ćović dvadeset do sad krivićnih prijava Vladalac svega i svaćega
Suverenitet je neupita I nema raspravu o njemu. Ovaj zakon rusi Suverenitet.
Hoće li odbiti paušale, zna l se šta?
Čuj nećeš doći. Kako to...? Doći i glasaj kako misliš da trebaš glasati
Ko je Klixu naredio da ne smije ništa pisati o jučerašnjem još jednom u nizu poniženja N. Nikšića. Nametnuti premijer je jučer, zajedno sa Šefom Čovićem, prisustovao osvještenju novotvorene tzv. hrvatske pošte od strane katoličkog svećenika. Također, zašto Klix krije odgovor Venecijanske komisije koja smatra da je izbor Vukoje u Us. sud izveden po nepravilnoj proceduri.
Bola pojede vas ljubomora, vi bi samo da je po vašem , e pa neće moći, ovo je država tri naroda , to što vama smeta sve što je hrvatsko to je vas problem koji vi u svojim glavama morate riješit. Nastavite Komšićat i dalje hrvatima to odgovara,nikad složniji i jači nisu bili, samo nastavite bujrum
Klub Bosanskih Muslimana
Samo blokiraj koaliciju -U-zp i cidasiGENO
Neskovic iz SDSa predlozi raspravu o ustavnom sudu, toliko o poziciji i opoziciji iz manjeg BiH entiteta.Tako da osovina Cvetkovic -Macek u rusenju Bisne i Hercegovine. Pro Bosanci i Hercegovci pamet u glavu.
Dobro je i njima uslo u glavu. Da ne moraju pristajati na sve. Sve sto COVIC I HDZ HOCE.