Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpsko hrvatska koalicija zeli da u potpunosti preuzme bosnu i hercegovinu a bosnjake svede na folklorno drustvo a da bi to postigli moraju steci kontrolu nad ustavnim sudom
Kakva zamjena teza. Ne mogu delegati odlučiti šta je ustavno a sta ne..svaki delegat ima pravo da predloži zakon, a ako se on izglasa onda neuadovoljni imaju pravo da podnesu apelaciju Ustavnom sudu da on odluči da li je dati zakon neustavan, i ako jeste onda će ga Ustavni sud poništiti. Ovo sad što je na sceni je klasično blokiranje države.
Kad je 92 bila hrvatsko bosnjacka koalicija onda je to demokratska vecina?! Pa valjda su i ovi srbi i hrvati gradjani ove drzave (za kakvu se bosnjaci zalazu) ili vi samo bosnjake smatrate gradjanima?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjo jedinstven u necemu,samo na dobro da izadje :))
Sda opstruise ko Snsd. Ista mraka
Cackaju mecku susjedi...cackaju. Neda crv mira
O opet, nedaj se Kemo, Labud je uz tebe ..
Moze li mi neko objasniti sta bi bilo da su dosli i glasali protiv? X outa cujemo da je neki prijedlog ili zakon oborio HDZ ili SNSD u DN, zasto to Bosnjaci ne mogu i jel to neka posebna situacija? Iz dobre namjere pitam, ne razumijem zasto bojkot ako se ima Veto?
ZASTO UOPSTE RAZGOVARATI O TEMAMA KOJE NISU ODGOVARAJUCE! znaci lijepo ljudi obrazlozili PREGLASANI SU PRILIKOM DONOSENJA DNEVNOG REDA PA DA NE BI OPET napravili bojkot i blokirali nakaradni zakon! sad ja tebe pitam TREBAJU LI NAM JOS KOJU GODINU PRAZNE POLITIKE CRPITI DRZAVU I NAROD?
Oni su samo jedinstveni u blokadi BiH. Davno sam rekao da su bosnjacki politicari naj veci rusitelji nase zemlje. Dokle vise?
samo referendum o nacionalnoj drzavi pa daonda vidimo gdje je ko
Je li to moguće da NIP-ovci u nečemu nisu izdali. Ah da, bliže se izbori - počinje umivanje i parfemisanje.
To Dragane, SILO NEBESKA, skupi kvorum, plati koliko treba i usvojire taj zakon bez obzira što ovih nema!!! Kralj si doktore znanosti!!!
Sda opstruise ko Snsd. Ista mraka.
Ovaj Kemal Ademovic pa od rata nas kupa,e moje Bosnje.
Etnički blokiraju zakon za koji tvrde da predviđa etničko odlučivanje. A onda pozivaju da OHR radi ono što bi oni mogli, da su prisutni. Ali oni neće da prisustvuju. Dobro došli u Bosnu i Hercegovinu :D
Niste trebali dozvoliti da uopšte bude uvrsten u DR to vam je bila greška...
citas li ti uopste? preglasani prilikom dnevnog reda pa da ne popuse foru opet!
Kako su botovi proradili sa svojom pravednoscu. Koliko se osvojilo u ratu, a znamo koliko je koji narod osudjen za zlocine u Haagu, i onda srpsko-hrvatska koalicija tako i dijelila Republika Bosnu i Hercegovinu. A, kako bi bilo da se teritorija dijeli po popisu iz 1991. Godine ili samo jedan Parlament i jedan covjek, jedan glas za taj Parlament da se konacno uvede demokratija.
uhljebi
A kad Srbi kazu da je neki opasan zakon po R. Srpsku onda je to kocenje BiH i udar na istu. Ko vas ne zna ....