Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su ti helikopteri kad treba prebaciti tesko bolesnog pacijenta, spasiti nekome zivot, gasiti pozar?
Kod Dodika ako ne znas
Sda je najgora stranka , i zbog toga sam glasao za ove druge Al evo sad vidim i ovi drugi stavljaju kriminalca na vlast i daju mu pozicije neke !!! Jos se kurci parama nas sviju!!! Kome dade glas tacno mi krivo na sebe samog !!! Al nece vise nip ni ovi lopovi optuzeni dobiti glas!
Takve su nam stranke da ko god dodje krast ce. Nazalost, nismo izgradili politički sistem, sudovi su nam katastrofa. Ovde je samo pitanje jel' biramo lopove koji su spremni prodati i državu i narod ili one koji ce eto kraduckati.
Gospodja u prvom redu lijevo ima 4 ( cetiri) stana, dvije garaze i poslovni prostor a nema pokrice za to sve. Da pitamo SDA da se malo pozabave pljackama njihovih eminentnih clanova. Jer gospodja se svaki dan druzi u nekretninama koje je stekla na neposten nacin, zasto je jedna voznja helikopterom vaznija od toga. Pitam onako...
Fura se čoJk na Dodika.
Odmah obojicu izbaciti iz politike, dosta ba više, šta misle ovi seljaci što su se dočepali vlasti
Kreten, kao i SDA. samo što sad malo on voza...
Poplave, Bakir, helikopter, prije par godina...
Samo Zelikopter , Ze
Šta hoće ova SDA Isaci su konstutivni narod i imaju i oni svoj nacionalni interes!
Ko o cemu, SDA o postenju
Ma nema tu viŝe ŝta komentarisst.Seljaćine doŝle na vlast,dok nije postao neko i neŝta,nije se znao ni u autobusu vozit.NEČU VIŜE NIŜTA I NIKOG KOMENTARISAT.
Nek se i krnja opozicija oglasila.
koja politicki pogana demagogija... a cime ste Vi u Srebrenicu dosli? Golf? trojkaaaa, cetvorkaa??? Bljak
Nista o Deenu 😔 zna li se sta?
koja politicki pogana demagogija... a cime ste Vi u Srebrenicu dosli? Golf? trojkaaaa, cetvorkaa??? Bljak
Ajjjjjjj Ramo Ramo Ramo druze moj
Leti Ramaga sa Siom