Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz NIP-a....sta se god dogodi u SA pozitivno... sve sebi pripisuju...a kad se dogodi: zločin, saobraćajka sa smrtim ishodom, krađe....onda su krivci oni TAMO...
Pogidose one doktorice na Marin dvoru digla se kuka i motika i sta bi na kraju, nista. Kako je doslo ljeto trkaci su pomognuti sa dijasporom iz svedske i njemacke. Sda je unistavao grad 30 godina a vi cete mu dohakata vasim neznanjem.
nip - narodu podvala....... najveća podvala Bosnjacima ikada
Ko si ti Bićo? Na faci ti se vidi i po nacinju oblacenja da si neobrazovana, mahalska varalica
NIP-ovci su najveci licemjeri..Do jucer hljeb jeli iz SDA a sad sve protiv SDA..To rade samo licemjeri i munafici. i jos nesto, izaslo 4.500 ( od 36.000), a 3.500 glasalo za opoziv. Pa to je sramota.
Fakat NiPov najveci problem su ovi ublehasi koji cim se nesto zavrsi odmah to sebi pocnu pripisivati, Vedad Deljkovic je zasluzan sto je opoziv uspio pokazao je muda odmah i najduze je govorio da je Beg bandit!
a njega ste podrzali na izborima, jeste li i tada ispravno djelovali???
POČEO KLIX GURATI TROJKAŠE (ČENGIĆ, NIP,...), JOŠ KAD SE SAD UKLJUČE FAKE TV I ŠĆEPO - ALI, UZALUD VUM TRUD SVIRAČI.
Ovi izdajnici iz nipa nemaju šta govoriti o poštenju . Prodane izdajničke duše.
Pa bio je vas kandidat, gospodo sa potvrdom ispravnog djelovanja???
Hajd hajd, provodite se NiPovci jos koju godinu do sljedecih izbora……
Sad pamet u glavu . kad bude izbor za načelnika . Ne glasati za izdajničku trojansku stoku.
Koga ovi farbaju?
Koje budaletine. Kao da su ga samo njihovi birači smijenili. Fuj stoko izdajnička
Vi kao niste podržavali Hadzibajru aaa, cim je nešto kao pozitivno vi ste kao to predložili. Većih ubleha nema u politici.
Nije bio kriminalan dok nije pukla koalicija s NESOM
Na zadnjim izborima bio vaš zajednički kandidat, trojka ga podržala nasuprot SDA . Umjesto da se izvinete za pogrešnu procjenu i da šutite vi se hvalite ispravnim djelovanjem.
koji su smradovi ovi iz nip-a... lafo ga podrzavali, bili s njim u koaliciji, a onda mu nogu dali, srusili ga kada mu je najteze u zivotu... trojka i nip katastrofa