Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti je kad daš glavnu palicu neprijateljima drzave i onda neki govore što ne uhapse dodika sto ne uhapse ovog sto ne uhapse onog koji su sto puta izveli drzavni udar. Jad i tuga
A ko je dao palicu? Trebao bi otići na kovače i pitat onog gore sto potpisa ovakvo uređenje države
Ne treba na Kovace,dovoljno je do sjedista SDP-a,NS-a i NiP-a.Tu treba pitati.
ZASTO OVDJE NEMA ROTACIJA??? Uvijek bisr.
Ovi penzioneri misle da se bez njih nemoze.Penzioner da moze raditi nebi otisao u penziju.Draga stolica kao da je zalijepljena sekundarnim leplom.Trideset godina sole nam pamet.
Svim ovima samo postavite pitanje gdje im rade potomci sve i jesnog od prijasnji pa do sadasnjih
Nijedan od navedenih! Svaki ima kriminalni rep za sobom, čim je u vezi sa SNSDom!
Na penzionerima svijet ostaje. Pogotovu ako su zadnjih 30 godina na budzetu i u fotelji. Ne mo's ti to odlijepiti od fotelje, leziljebovace i luksuza.
Ama javni konkurs u jednoj državi po nacionalnoj osnovi , baš smo cirkus ...
Nijedan musliman?
To ti je Srpski svet u najavi.100 za jednog.
Pa nije niko lud.
Zavisi koga biro za zapošljavanje izabere da uzima veliku cifru
Nikad bolja koalicija i bolji misntri neće biti kao u koaliciji prije dolaska trojanaca SDS SDA SDP bez HDZ-a. Sjetimo se ministara Šaroviča ili Mektića i usporedite ih sa ovim trojkinim tzv ministarima npr Isak Konaković Nešić
Čitav sigurnosni sistem je predat RSu.....niko ih nije natjerao....zamjena za ministarsku poziciju Vanjskih poslova....Truni ministre po Soukbunaru...
A jel? Čitav? Jel ti to iz centrale neko javio?
Prema kriterijima o nacionalnoj zastupljenosti rukovodilaca policijskih agencija budući direktor SIPA-e trebao bi biti imenovan iz reda srpskog naroda.Vezano za ove sto pisu da nema bosnjaka ili hrvata kao kandidata.To je tako kako je.
ako je stekao uslove za penziju odma u penziju zašto još da radi
pa imal ovdje bosnjaka
Stavite Karađiča
Nemože kara.... stekao je uslove za penziju. Jel tako njivo i pinokio?
U penziju ,nek mlađi ljudi rade a ne da idu u inostranstvo a tebe da iznesu sa radnog mjesta . Ksko te nije stid bilo kandidivst se. Komisija mora odbaciti njegovu prijavu na konkurs,inače čini krivično djelo .