Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pregovara se sa EU sa litrom rakije i ispod satora, treba imati kodeks ponasanja bonton, nemojte ljudi da se ne bi sramotili neka vi ste navikli u Rusiji pregovarati to su drugaciji nivoi
Ma kako pregovarati kada imas ambasadore koji umjesto da guraju i promovisu drzavu oni je blate i gledaju da je ocrne gdje stignu, izdaja je u temeljima ove drzave, tri naroda od kojih samo jedan hoce normalnu drzavu i to treba glasno reci
Taj jedan narod to navodno hoe normalnu dravu nije svjestan da je Bonjatvo brat blizanac druga dva etnonacionalizma i zajedno sa prva dva rui a ne gradi dravu.BOSANSTVO je to koje GRADI BiH onakvu kakvu smo je referendumom izglasali i kakva je primljena u UN.Bosanstvo ne negira nikome ostale njegove identitete posebno ne vjerske koji su BiH narodu izgleda najvaniji.
Kako god Miletov ovjek ne moe biti u timu ni na vrhu piramide koja nas prestavlja u procesu sa EU. Nee ii ta nakana nikako. Na panju Ministru i dvojcu u Presednitvu!
Dajte SNSD-u to mjesto i pokaite da ste njihove sluge, ionako ste im sve dali jer ne znate raditi.
Kao prvo ne treba biti Srbin,Hrvat niti Bonjak jer su oni protiv cjelovite meunarodno priznate drave BiH i ne govore BOSANSKI jezik.Ako nemamo BOSANCA mjerodavnog za tog glavnog pregovaraa unajmimo recimo tog Janeza slovenca.Slovenija BiH prijateljska zemlja.
Opet Dejto yebe stvar ,
Kako god Miletov ovjek ne moe biti u timu ni na vrhu piramide koja nas prestavlja u procesu sa EU. Nee ii ta nakana nikako. Na panju Ministru i dvojcu u Presednitvu!
Hrvati e voditi pregovore, to je ve dogovoreno
EU je posledica kranske Evrope ,nimalo neostupa se od kranske retorike ,ako se vode ratovi samo zato i samo zato onda tu debelo neto netima ali to bi rekli Boe moj i nije vano ija je katolika ili hriana vani su EURI
Elmedin Konakivi najbolji BH diplomata trenutno. Jedini ovjek koji lii na neto i zna priat
Dodikove elje se kreiraju na Banjici.
Ne vidim nekoga sposobnijeg od Lagumdzije trenutno. Doduse nije problem i unajmiti eksperta i to je sasvim ok. Dodik da se pita mi bi bili Srbija a ne dio EU. Ipak taj film neces gledati cak ni sa onoga svijeta.
Mi jo nismo ni blizu EU. Sa Dodikom i Draganom se nee moi promjeniti zakoni koji su potrebni za ulazak u EU. Te reforme su ve niz puta oborili.
Sve ce dodik prihvatiti i na kraju uraditi bolje nego sto mislimo, samo ce bacati svoje izjave(imovina, genocid, srbenda ja aaaa) a raditi sve sto treba i za EU a i uvesti nas u nato.
Nikad.
Ovaj put teko. Previe je zaduen finansijski i politiki. Glava mu zavisi od Istoka.
Moj prijedlog: Svetlana Cenic - Srpkinja, svi zadovoljni
Nije ona toliko pametna
Pisem normalno ali ne ne mozes objaviti komentar ne kontam sta moram sve kvacice da izbacim i da pisem ko robot. E jeste napredovali.