Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta zna č e t n i k šta je intelektualac
Evo odgovora Dzevadu Poturku na pitanje o raspadu Jugoslavije
SDA je tada pokušala razmjenu. Rezultat je svima poznat. Njima je samo profit važan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta su zla napravili, pa to nemoze u 10 knjiga od 500 stranica stati. Nesmijemo zaboraviti nikada, jer ponovili bi prvom prilikom. Rahmet ti dusi Eso.
ja sam srbin i stidim se ovoga
Ko je htio vidjeti, cak i na gornjoj, predratnoj slici se vide dvojica bradonja, kako ga odmjeravaju. A on lijep kao slika. To su sigurno bila dva č * t a lj a
Ovo je tuga :(
a mogli su da ga spase smrdi snjima je se druzio al nisu
da je pazio s kim ce se ozeniti sve bi bilo drugacije
Zlotvori ubise obrazovanog čovjeka koji im ništa nije ucinio ! Rahmet mu dusi !
Zna, zna, cilj je bio prvo ubiti intelektualnu elitu, da se narod obezglavi, da prestane pružati otpor. I ovo je dokaz, ovaj doktor je ubijen na početku rata, a "konačno rješenje" provođeno je u Srebrenici krajem rata.
Nije bilo poniženja koje se da zamisliti, a da se ono u prethodnim mjesecima nije dešavalo u Omarskoj. To nije bio logor smrti poput Auschwitza. Tu nije bilo gasnih komora pred kojima su zatvorenici svakodnevno stajali u redu. Ono što se dešavalo u Omarskoj je bilo prljavije i gadnije. Broj umrlih nije nikad dosegao nacističke nivoe, ali okrutnost je bila uporediva ili, u nekim slučajevima, superiorna, ako mogu upotrijebiti tu riječ.
Trezoras i babo su to gledali sa pristojne distance.Jos partizansko djete nikom drag u tom trenu.Rahmet ti duši
Lijepi naši Srbi, kako su se lijepo ljudski ophodili prema nama. Majko mila, samo da je prilike tu rak ranu izliječiti u državi na adrkvatan način.
Bez obzira na sve. Kako smo samo bili neorganizovani i dopustili smo da nas kao zeceve fataju, ubiju i onda zakopaju. Bio sam dijete, ali ovo se moglo sprijeciti.
Srbin sam i ovo je nasa sramota, kakav covek i kakav karakter. Pocivao u miru Bozijem
Film se moze snimiti o ovom velikanu, nepravda koja mu je ucinjena i nakon smrti. Nadam se da ga se pokrstene i posrbljene kcerke makar nekad sjete.
Al ta djeca, pa nisu bila ni toliko mala da tek tako oca zaborave. 14 godina nije malo dijete. Ok uticaj majke i sve al opet nevjerovatno
sto dalje od balkana, evo cinjenuce sa kim zivimo ...
To sam vec odradio ima 25 g cijeli Atlanski Ocean preplivao!!hahaha
Uh kako strasna sudbina ovog covjeka i njegove porodice. Strasno mi je zao njegove majke koja je ovo sve morala da podnese. Stvarno uzas.
Rahmet ti dusi legendo Prijedorska!!