Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo svoje greske shvatili, a vi ste nase greske uzeli sebi za lidere Goes hard
SDA vise nikad u Sarajevu
Ko je vlado da je vlado.Otako su Trojaneri dosli.nikad nije bilo gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gore je ovo sa trojkom 4 godine ,nego sa SDA 30 godina ,srozani smo dibidus i prodani i izdani za par tramvaja, prugu, porodiljsku naknadu i parkove
jede? to je taj mozak tebi i slicnima i treba sda da trafike od 300.000 narucuju, da uzmi stambeni fond za sebe, privatizuju drustvenu imovinu, uniste unigradnju, hidrogradnju i fda, talgo vozovi, brankovici prevljaci skake i ostali, da se krade humanitarna i donacije i da sve zavrsi sa respiratorima takvi tebi i trebaju
Kako stati u kraj SDA botovima? Nije trojka idealna ali SDA nema pravo da ih i za sta kritikuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haman da je tako... Koliko dugo i kako pijacarski su nas lagali ovi ima izać... Da ostvare pogane ciljeve...
Gospodine Kapiđic toliko ste obnovili Sarajevo da i dan danas padaju fasade na građane i završavaju u hitnoj.Covjece pazi sta govoriš narod te slusa a lazi ti neće oprostiti.Narod ce te kazniti na izborima.
Ima se MNOGO toga PRIGOVORITI SDA politici, lanovima stranke, za vas smo ZNALI, ali Trojku Upoznasmo i vidimo da su Postali CAK i gori od SDA, a to NIJE LAKO... Trojka je zasnovana na FOTKANJIMA, Obmanama, Manipulaciji, a kako vidimo imenuju ljude koji nisu dostojni ni stado ovaca da vode... Kokaina, kriminal, korupcija, Nipotizam i na sve to Velikim Bogom se kunu, nema u takvim Politicarima ni vjere, niB o g a, ni promjena na BOLJE!
Smok ljavi dezert er Fiorto
Neznam ovo to je nabraj'o, ne razumijem se u politiku, al je u pravu za ovog Fortu, e jes' frajer ljigo, pa stvarno
U opini centar sam svoje zahtjeve i probleme uvijek lake rjeavao dok je bila SDA SDP i ostali satro umjereni su mi uvijek sve blokirali Tragikomedija je da sam se uvijek borio da SDA ne bude na vlasti , valjda ga ovjek sam sebi ukne najbolje
Borio si se da SDA ne bude na vlasti tako sto si na izborima redovno zaokruzivao njihove kandidate.
Jesi ga sukno, momacki
Haha drugi vladali, ali naivni vjeruju u ovu pricu.Zadnjih 30 godina koja stranka je zaposljavala? E ta je i imala vlast, kao i svugdje.
Mister ne naivni, Provjeri koliko 'kadrova' i pacova u hobotnici su imali samo sdp, prije nego su napravili zločinački pakt
E jeste se nakrali sda lopovi, pogotovo u periodu na koji ste ponosni, tek poslije rata. Mogli ste izgraditi dva Sarajeva da niste pokrali silne donacije.
Odzvonilo je trojanerima. Jos malo i fajront.
Vjerujem samo svojim ocima, rekonstruisano je 30% ceste i vise u Sarajevu za vladavine trojke, pruga, pruga do Hrasnice, voz ide redovno za Tarin, mnogo toga da sad ne glumim nekog bota, dosta sam na cesti i dosta se toga promijenilo, stoga ne kakite, naknada za porodilje, a svakako se sad biraju nacelnici, pa nema potrebe za ovom pricom oko kantona. I onda SDA bot kaze ne treba kruzni u Luzanima, pa kako mozes takvo nesto izjaviti.
Imate evo ovog boema i hareta pa ih podrite, ja cu Mandica
Mandic jedini ima muda da se suprotstavi izgradnji tibre na Marin Dvoru sto je prethodni nacelnik mjenjao regulacioni plan zadnji dan mandata, fuuj.
tako je Fare institucijo za komplet trojku,sa glasacima skupa
Kapidzic zv crta
Jest vala sta ce mi i pruga, tramvaji, voda i naknade za djecu kad meni nije SDA na vlasti. Da je meni moja SDA ovo napravila ja bi bio najsretniji al budui da je Trojka meni je muka. Najdrae mi je kad SDA vlada pa eto makar crko. (ko nije skontao sarkazam je :) hja)
SBiH je filijala ezdea, tako da...
Ja ovdje izbroja 13 godina sda vladavine, a dobro se sjecam opstrukcija dok su bili drugi koji nisu bili vasi pijuni.