Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka krce. Nama je jedan presudjeni lik tj Zdravko Mamic legenda. Izmedju ostalog i on je krci. Bolje nismo ni zasluzili.
Potpisujem
To je Zdravko, to je Dragan koji, zamisli samo, mijenja tok rijeke da bi tekla pored njega, i ništa! To nije Ibro, To nije Fadil Jedva čekam Oktobar!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Golemo Klix da piše nešto protiv Čovića...
ne pise protiv covica vec protiv klimatske agende, mora da kasni grant pa da ih pritisnu.
energetska tranzicija, hahaha kako ce tuca ovo sve polupati. Ugradnja i pranje para kriminalaca iz EU i HR.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je kada nam već decenijama samo kriminalci vladaju. Čista mafijaška posla a narod i dalje sjedi i bleji
Neznam šta je nezakonito ako se državno zemljište da investitoru na koncesiju i korištenje . pa kako drugačije dali je državna ili privatna zemlja pa postoji pravilnik. Ovdje svi odjednom pametni , onaj ko investira samo lud
Majorizirani rade sta hoce, privilegovani a ne majorizirani, samo se po Sarajevu hapsi, ostalo ne diraju, HDZ ni slucajno nemojte pitat, odmah ce izborni zakon spomenut, a to strategija da skrenu paznju sa kriminala
Cirajuci tekst da se primjetiti. Mamić presudzen i osudzen u Hrvaskoj ali eto kod nas Investitor bizmismen Zdravko Mamić o Državo pa jel ovi naši mogu doči na red. Jahorina presudzena presuda i opet ništa a ono Ibra uhapsili sto od selendre napravi opštinu pa ja baš lijepo ste to uporedili i napusali..
hahah KLIX pa nije valjda napusa o kriminalu u hercegovini hahah ujutro je prolom oblaka hahah
U RS ne postoji zakonska odrednica ''državna imovina''. Imovinom raspolažu entiteti kao vlasnici iste
Hoće li iko na dugu robuju i da, sr i ovima oduzima, onome respiratorkrimosu 4 kuke, a milioni šta je, s njima
kad njihovi patrioti mogu unistavati njihov okoliš zarad svoje koristi, pusti da i naši unistavaju naš....to je razmisljanje prosjecnog "patriote" na sve tri strane
To je teritorija Herceg Bosne, na toj teritoriji postoje samo feudalni zakoni gosp. promicatelja europskih vrijednosti. Nema tu država šta da traži.
Oko Mostara znam za jedno pedeset mjesta gdje su stavili solare uzas
u čemu problem , a hoćeš klimu i frižider da imaš a ugalj ti se ne kopa , vozicas se po ercegovini i smeta ti ako neko nešto dobro uradi , a ti staviš ruke u džepove i puno ti 40 KM račun kad dobiješ za struju.
peru se pare
Regularne solarne farme i projekte podržava Evropska Unija, čak i suvencionira sa 50% troškova. To je legalna verzija. Ovo sve drugo Maminjo,njegova mlada ljubavnica, Ćovketov zet itd... je u stvari nelegalna verzija
i ti gluposti pises , 50% podrzaje EU ????? sve sto se u Ybosni investira je iz svoga džepa . Eu podrzaje obnovljivu energiju ko i svi sto treba da podrzajemo , samo ovima nekim u Bosni nije jasno ništa oni misle struja dolazi iz zidne stekdoze.
Juzna gospoda ugrozena - malo sutra
Zbog ovog POSKUPLJUJE STRUJA! Razlog prilikom plačanja računa struje svaKi građanin Bosne i Hercegovine plača nadoplatak za regenativnu energiju. Tj. Energiju napravljenu preko solarnih panela i vetrenjaca. Ta nadoplata završava kod ovih što prave solarne farme. Umjetno se povečava cijena struje da bi oni imali veču profit.
Tako Mamić i njegova ljubavnica kasiraju od svakog građana BiH svaki mjesec lovu.
Smetaju solarne elektrane, smetaju vjetro elektrane, smetaju hidrocentrale, prave se demonstracije i okupljanja pritiv takvih a sve sa razlogom da to šteti okolišu a nikada nisam vidio da je neko demonstrirao protiv Termoelektrana koji su devedeset posto veči zagađivaći nego ovo sve navedeno...
HE Vranduk nikome nije smetao, ni najtvrdjim ekolozima, i... sta se desilo sa tim projektom?