Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AAAAAAAAAJJJJ.....pobudali....🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
E čuj Šepić, hahahahah. Pa lik bio u vladajučoj stranci on sad pošten a oni kao nisu hahahahaha.
Hadzikadicu iznevjerio si preko 30k glasaca koaliranjem sa Šepom,SDA isprdkom !!!
dobro je sto se uvezuju organizacije iz oba entiteta. promjena ne znači da umjesto jednih biramo druge uhljebe (koji su često ponikli od ovih prvih) već upravo nova lica, ideje i pravce. Svaka čast i samo naprijed!
Mirsad je jedina svijetla točka u BiH politici i jedina moguća promjena
Ne razumijem zasto vise ne odlucimo da stvarno hocemo promjene... svaki put neka jalova prica, 'pospremanje', 'ciscenje', eto uvijek su ovi koji dolaze kao bolji od ovih sto su bili, dok se ne pokaze suprotno... dajte ljudi da makar pokusamo krenuti naprijed...
Kake su ovo šale