Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje za VSTV i sve Ambasade, je li moguce da u RS nema ni jedan slucaj korupcije? Da Tuzilastvo BiH nema predmeta u zadnjih par godina ?
Sjasi Kurta, da uzjase Murta. Tako i VSTV. Nista uradili nisu osim sto su onog otvorenog kriminalca smijenili. Ostavili Tadicku da se i dalje nemjesa u svoj posao. Znate kad cu znati da nesto rade, kad uhapse Tadicku za korupciju dok je bila na polozaju.
da smo i polovicno pravno uredjena drzava...ovaj satorski pjevac a i mnogi drugi bi bili u zatvoru...uz oduzete im imovine stecene kriminalnim radnjama..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čemu ovakve vijesti. Dodik spaja RS sa Beogradom turskim kreditima. Sad mogu stvarno reći večna Republika Srpska. Ajde spojite vi na kliksu i oslobođenju Bihać sa Sarajevom jednim autoputem. Da prođe kroz RS. Ubuduće daje Srbija tempo.
Žao mi je pošto sam Srbin ali moj narod i ustvari politika od mog naroda to nije moja politika je samoubilačka u zadnjih 300 godina zasnovana na laži a oni gore žive a mi dole im verujemo
Dodik odeli jos koji put u Istanbul postace Hodza!? Jos sam u Dzami zvacuvas kasnije!?
Sve su blizi Sjevernoj koreji nazalost
Pravi predsjednik, autoritet. S❤N💙S🤍D Bosna i Hercegovina sa Dodikom na celu 💪😜
Nicija nije do zore pa nece ni bajina. Dole neonacionalisti.
Pa jel ti mislis da je Baja nqcionalista, a stqnivukovic progresivan proevropski orjentisan
Vlada zato -Što su "politicari ljudi od interesa" -što ne valjaju birački zakoni na izbore ide kao član jedne stranke, a poslije je samostalni zastupnik vrati mandat stranci - što hoce svi da su uz prvog jer onda si se "snašo" - što nema niko odgovornost za svoj rad/nerad
Sva je to blizu kraja, jedan korak od očaja: i Mile, i pozicija i opozicija i RS.
ista situacija kao kod SDA vidjeli smo šta se desilo DF-u i SBB-u
ZAR ONI IMAJU KOALICIONE PARTNERE? UVIJEK SAM MISLIO DA OVAJ SAMOSTALNO VLADA GENOCIDOM?
Ma vratili Dodo ikonu?
Hebote te Ikona....DZE SU PARE?!?