Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Populizam i renesansa.
Tvoj komentar sadrži govor mržnje i ja sam šokiran što je objavljen! Djecu sam moro u drugu sobu oćerat...
Dok sam ja na koridoru sa 17 godina uzeo pušku i branio domovinu u farmericama, dva put ranjavan, ovaj se šetkao u maskirnoj uniformi po Tuzli a da nije na 15 kilometara prišao frontu. Sutra da nedaj bože zarati opet ćemo ja i moji brčaci u rov a ovaj će se sa tuzlacima šetkati po gradu uz note prekodrinskog turbo folka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametan nema šta.
Nema logike. Populizam i ubleha. Prave od države veću potrebu od stvarnog stanja.
Otisao da vidi kako izgleda Republica di San Marino,da zna kako i sta dalje
Imamo i mi svog Bajdena.
Hahahaj malose jelo malose pilo Pisar se davio spagetama i mlatio praznu slamu dok mu se pola drzave odsipa.
Hahahaj malose jelo malose pilo Pisar se davio spagetama i mlatio praznu slamu dok mu se pola drzave odsipa.
Ovde više vri od Tnika-Če i Staša-U nego na Poskoku.
Na kraju ce ovi iz Trojke tvrditi da su se oni izborili za nezavisnost i drzavnost BiH.
Pogotovo Forto, Damir Nikšić,Sabrina Čundrić, Čampara, Zvizdić.. Da nisu oni mezetili uz pivu po Njemačkim azilantskim hajmovima, danas Bosne ne bi bilo..
O cemo ti to??/ O RS ?
Rumenko: jeste li nas priznali? Meloni: Jesmo Rumenko: Za prave? Meloni: Za prave. Rumenko: E sada se zakunite na majku!
Pola čovjek pola rezolucija
Pola otvoreno pismo.
Bećiroviću treba brzi punjač.
Cijela politika trojke se svela na populizam. Nisu dobili izbore sto je narod htio njih, vec sto nije htio SDA.
Zato ce narod opet ostati bez drzave.Vec se Bosnjaci vise nista ne pitaju iako cine preko 50% populacije,a Mile samo sto nije proglasio nezavisnost.
Postoji logika, italija je otišla desno, sada i francuska, evropa je opet u crnom. Populizam je vaš članak.
Becirovicev populizam nije beskorisan vec stetan
SDP da povjerenje liku da bude izabran za člana predsjednjštva, a on kao da je iz SDA, neuk, spetljan, ponavlja floskule, oskudan riječnik, strani jezici nula, prilično ruralan gard. Zbirno teška nula.
Bakir je ako nista makar znao engleski i nije pravio ovakve gafove. Sefik je ipak vrhunski pravnik. Ovaj ni jedno ni drugo.
Zar ima neko bolji od njega u tom SDP-u?Njiva Niksic koji ne zna je li dosao ili posao sa svojih 5000 glasova,Bradica Masic koji svaki dan prica drugu pricu,Cengic koji ne zna koji je fakultet zavrsio...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)