Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogija ne spominji. On je za tebe TITO. Namjestili ste mu i izazvali reakciju.
Zar nije sda? Otkud to da je cetvorka kriva?? Jel kumce ademovic zamjenik to je najbitnije pusti bogija
koje g..no od covjeka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a ovaj bi u normalnoj drzavi bio sapun hahaaha
Nije ishitreno, Covicevac! Branite podršku za skokove sa starog mosta i dalje!
Ma nema od tebe nista jarane...
Hapsi govna
Čuj ponudio ostavku al' je nisu prihvatili. Pedja će izgleda Sejdinim stopama šuplje samo je malo šlifovaniji bullshitter.
Vi ste donji sa ovom vladom .Hocu piskim necu piskim.Vlada sestorke i ove trojke je nebo zemlja,a isti premijer
Ovaj ALF je dovoljno ružan na jednoj fotografiji, niste trebali njegovu ružnoću prezentirati iz svakog ugla na bezbroj fotografija
gdje je Armija bila tu i postoji građanska država i treba težiti prema ostalim dijelovima BiH i tražiti zajednički projekat i sa onim koji žele građansku državu
Prikazo jedna vidi se da si kao i ostali cim svima udaras samare a samo ti cvjecka
Njegova realnost teskog zivota u BiH je uzeti svaki mjesec 5000 KM iz budzeta, ispijati kafu u Manolu i pusiti dzointove.
I ti si heben igrač!
Ovaj isti Sebija, koda joj je brat
Poručuje nam Kojović sa 500.000 KM samo na jednom računu, stanom u Centru Sarajeva, stanom u Americi, mercedesom i ko zna čim još ne! Zaista on je najviše zabrinut!
vama bogičević nije bio ni u peti znali ste to vama je bilo samo da progurate malog kemicu genetskog covjeka očito jer ste izvukli odnekud ovu lijepu pametnu gradonačelnicu koju će te zavalit ako nebude slušala i koja se izjašnjava. kao neopredijeljena ( ateista) i tako da mali genetski čovek ostade
Novinar: Priča se u javnosti da se vi gospodine Forto stidite svog porijekla i bošnjaštva, je li to istina? Forto: Ne stidim se bošnjaštva, ja nisam Bošnjak.
Nekad sam te gotivio sad vidim da si smrad kao i drugi.