Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rahmet njihovim dušama
Dize se na nivo sa Reisom samo da se prikaze kako su to veliki mucenici i zrtve prirode, samo da se ne pozove niko na odgovornost, od vlasnika kamenoloma do vlade i sluzbi za spasavanje. Providno, svi uvezani, svi cuvaju ledja jedni drugima preko vjere, fuj.
@350 niđe veze....kamenolom drži SDP ovac, neće ga reis sigurno štititi....uostalom ne znam što reagujem na ovako glup komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da im Allah da lijepi dzenet.
A profiterima sa kamenoloma i sumokradicama dzehenem.
Dize se na nivo sa Reisom samo da se prikaze kako su to veliki mucenici i zrtve prirode, samo da se ne pozove niko na odgovornost, od vlasnika kamenoloma do vlade i sluzbi za spasavanje. Providno, svi uvezani, svi cuvaju ledja jedni drugima preko vjere, fuj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokoj vjecni daruj im gospodine svjetlost vjecna neka im svjetli. TUGA
Tužno..šta reći, laka im zemlja !
Neka im Bog pokloni lijepi Dženet . A vi Trojkaši koji ste štitili svog člana koji je ilegalno eksploatisao kamenolom, pogledajte na YouTube ženu koja je skočila u vodu da spasi dijete , pogledajte plave podočnjake i krvave oči od udaraca , a vi 70 miliona koje ste dobili od radnika za prirodne nesreće,nenamjenski potrošili. Da Bog da u lijekove dali !
ŠI Pu Či ta
šejtan ti se sa glavom igra
El Fatiha
Inna lillahi ve inna ilejhi radziun
Ovo fizički boli
Tuga. A hoce li biti neke pravde?
Nece
neka im je laka zemlja...kakva samo golema tuga...
rahmet im dusi ,da se Allah dragi smiluje njihovim dusama a porodicama podari sabura
Rahmet Tvoj vječni i deredže šehidske u džennetu im podari, Gospodaru Arša i Sedam Nebesa.
Kriminal u Beogradu: "Maloletnik star 15 godinu pod dejstvom narkotika bacio je bombu na kafić.U policijskom dosijeu imao je preko 200 dela.Pištolj koji je bacio preko zida bio je "tetejac" prevelika igračka za mališana" https://www.youtube.com/watch?v=rtBgyAM7MUI
g a m a d g e n o c i d n a ne zanima nas ta rupčaga
Da za jedan dan presele.Dali je to mogao neko zamisliti.
TUZBE PROTIV VLADE OBAVEZNE NISU HTJELI SPASAVAT LJUDE ODMA IH OTPISALI DA BI MOGLI DOCI HR SPASIOCI
Di je Vna go
ŠTO TI NISI SPAŠAVAO??
Rahmet im duši! Bože dragi!
hnk treba da obezbijedi narodu novo mjesto za stanovanje ukoliko se ne zele vratiti u donju jablanicu