Komentari (486)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno, zato se trebaju se nazivati 'bosancima'
nije se problem zvat bosancima, probkem je sto bi se time poistovjecivali s vama , a to ne ide jbg
Po njenom ako ja predjem na krscanstvo ja sam automatski Hrvat?, ja bih onda birao da budem Kanadzanin?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OK, budimo posteni i nemojmo stalno lupati jedni druge ispod pojasa. Mozda sam ja kao Hrvat ustvari vise genetski Bosnjak nego neki Bosnjak koji je mozda vise genetski Hrvat od mene. Ali JA, TI ili ON smo odabrali tko smo i sto smo, pa postujmo to. Ne zovite me bos. katolikom jer ja to nisam, a autohton sam. BiH je (i) moja oduvijek! Drugo, zapitajmo se sto bi se danas znalo o Bosni nasoj ponosnoj da nije hrvatskih svecenika... Ja nisam Hrvat od 2013!
Katedrala Srca Isusova izgrađena od strane Katolika Bošnjaka grada Sarajeva https://images.app.goo.gl/nHJqJCHjS85hiSmbA
Sve bolesnici medju juznim slovenima. Samo se slovenci bave ekologijom i normalnim strvarima.
Vratite, nama Bošnjanima, našu Bosansku Dalmaciju.
Šta reči za ovaj najnoviji idiotizam? Jedino to da su Hrvati jedini narod na svijetu koji za predsjednicu ima ovakvu budalu. To im trebaju svi priznati.
Ona se samo ofira.
Hrvati hoce da u BiH jednako imaju jednako pravo da raspolazu budzetom kao bosnjaci i srbi, a diprinose samo 10 % budzeta. Nece da placaju rtv taksu ali zato hoce da hrvatici rade na javnom tv servisu. Nece da oporezuju kladionice. Bojkotuju drzavu. Masu uzp zastavama pred federalnom vladom da ostvare pravo na penziju od drzave koju su htjeli da sruse. Na sve to jos hoce da me ubjede da Zeljko Komsic nije hrvat, mozda ga hrvati nisu izglasali, ali ja ne znam sta je covjek uopste onda.
To nisu Hrvati, Kolinda. To su Bosnjaci katolicke vjere. Franjevci su najbolji primjer.
Na ovoj fotografiji izgleda malo oronulo - zar ne?
U Bosni do 19. vijeka nije bilo ni Hrvata ni Srba, bili su samo BOSANCI/ Bošnjaci- u zavisnosti od jezika
Gdje Tudzmann stade, tu Koljinda nastavi. Frano je jos 30.12.1991. god. kao strucnjak za istoriju u interviju, koji je dao Slobodnoj Dalmaciji tvrdio da je BiH kolonijalna tvorevina i da radi toga treba da nestane. I pored toga sto je od aprila 1992. god. bio na celu UZP-a nije ostvario svoju i Slobinu zelju da uniste BiH.
da nisu i oni stariji od ameba hihi
Zar nisu recimo ILIRI najstariji
Opet se javljaju posrbice s lazima kako su svi poturceni ili pokatoliceni srbi. Prvo obrazujte se, preci su nam bili mnogobosci. Drugo, gotovo svi vi posrbice ste crni, cupavi i smrdljivi, a posto romi ovdje nisu 500 g vladali, jasno je gdje su vam korijeni. Trece, nasi preci su prihvatili islam jer su odgajani kao bogumili i cijeli zivot su bili protiv crkve. Nisu djecu radjali sa turcima kao vi.
A ti si najstarija i najgluplja ne konstitutivna kobila jalova
De bona preseli se u 🇧🇦 kad je toliko voliš ja dosadne žene u p.m