Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna ima unutrasnjeg i vanjskog neprijatelja, mnoge drzave bi se slomile i nestale, jedini fenomen na svijetu smo gdje narod 40% stanovnistva mrzi drzavu u kojoj zivi
Katolici nisu neprijatelji ove zemlje, Blaž Kraljević je potpuno isto ono što je i Izet Nanić, Safet Zajko i drugi Svi oni su moji jer su branili jedinu svoju Domovinu Bosnu i Hercegovinu!!! Tudžmanština je nešto sasvim drugo To ovi likovi ne moraju javno ni kazati, to se zna. Dovoljno je da neko na sve moguće načine gura DVIJE ŠKOLE POD JEDNIM KROVOM i da brani djeci da zajedno sjede u klupama ...
Bravo Ljiljane naš - ne daj ujedinjenoj UZP + FGR bagri ni trentutka opuštanja. Ta ujedinjena bagra dok izvlači bh. institucije i prebacuje ih u ZG i BG tebe naziva Sejdom. Ti skotovi su istovremeno sve u jednom: Sejde, kvislinzi, petokolonaši, R. Morine, F. Abdići - sjeme im se izdajničko zatrlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Gdje si bio 25 godina, osjeti li se ikakav napredak? Samo si udovoljavao bakiru i njegovim tajkunima. Znamo mi ko su ustase, al znamo i ko su nasi domaci kriminalci.
Ovaj snimak je proslijedio jedan uzoriti Hrvat koji nije opterećen Tudžmanštinom, koji zna da je njegova država Bosna i Hercegovina, koji se odriče ratnih zločinaca iz svog naroda. Zato➡️VJEČNA SLAVA BLAŽU KRALJEVIĆU i njegovoj grupi. Tih 9 heroja hrvatskog naroda u BiH nikad neće biti. zaboravljeno!!!
Pa ne znas ti nista sjeme ti ebem
Pa eto dragi Bosnjaci vi I dalje gajite brastvo I jedinstvo a obavezno pustite da vam ustaŝka manjina odredjuje sudbinu.
Još malo ćeš i ti ublehirat i onda se posveti viskiju.
bravo Zeljko, zelim ti sve najbolje,zlatni ljiljane, a supcima da sto prije odu sa politicke scene
KOMSICU O PRIČAMA KOJE SU PROŠLE NIŠTA NISTE URADILI ČITAVO VRIJEME SAMO KOMENTARISANJE SKRETANJE PAŽNJE SA GLAVNJI TEMA .NE PRICATE O POPLAVAMA TEOCAK OLOVO SAPNA TUZLA JUCE ČAMCI TREBAJU U TUZLI .JESTE ODOBRILI POMOĆ KAKVU ILI IMATE AMNEZIJU NA OVA DEŠAVANJA TO BI NARODU PUNO ZNAČILO OVO STO POTURATE NARODU NIKAKVE KORISTI OD TOGA.
Imaš li što drugo ponuditi. Zamajavaš bezveze bošnjake
Podnesi tužbu ne prdi
Minderefendija😂😂😂😂😂😂,a pravi si efendija,isto kao i ovaj Konjšić,samo praznu slamu mlatite😂😂😂
Jedino mi je drago što ovaj višedecenijski uhljeb, uhljeb kojeg cijeli svoj život gledam kako stari u onoj zgradi predsjedništva, ovom šupljom populističkom, jalovom, beskorisnom i šibicarskom pričom najviše uzima glasove svom koalicionom savezniku SDA, a koja cilja na isti dio polupismenog a nacionalno nabrijanog dijela bošnjačkog naroda koji se na sve ovo itekako prima.
Generacije katolika u hercegovini se ne odgajaju da slijede put na koji ih je uputio Isus , nego se odgajaju u mrznji i da slijede put ovakvih monstruma i ratnih zlocinaca !!!! Fuuuj !!! BOZE , vidis li ti ovo ?????
Ajde lijeci se...i ostavi isusa na miru...i tako nije,,tvoj,,
Ne da Komšo Sejdo prvo mjesto najveće ublehe nikom, Denis Bećirović ljubomoran na Komšu i njegovo liderstvo na loženju bošnjaka, al neka obojica pripaze stiže nadahnuti irfan čengić potpomognut sa SDA hedijama da im ugrozi plasman.
🤣🤣🤣
dobro receno naivci u Sarajevu
Opet Željko nisi ništa novo rekao. Dvadesetak godina nisi ama baš ništa uradio osim što se ovakvim jeftinim šibicarskim populizmom kupuješ jedan dio bošnjačkog polupismenog puka. Znaš Željko, kao što prilika čini lopova, tako prilika čini i zločinca. Koliko ste i tvoja stranka, dok ste vladali u koaliciji sa SDA, uopće osnažili patriotski BiH blok da nam se ponove zločini? A ne vidi se da je išta bolje nego 90tih, čak je i gore.
Jesi podnio tužbu ? Pa kad nisi kako imaš obraza ponovo samo izjavu dati
Svaka prica o ratnim pricama i huškanju koristi SdaDf kako bi na tim pricama propagandno djelovali na onaj dio narodne mase koja ne razmislja racionalno i time dosli do izbornih rezultata. Kako to da je sada Kordic Komsicu popularan kada SdDf nisu dio vlasti?
Zlatni ljiljan,izgleda da ce nam opet trebati ljudi poput tebe a Bakir,dino,nerko i forto pa za njih vec znamo sta su i ko su!