Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jačina Komšića i DF-a se uvijek vidi na lokalnim izborima,svaki put 0 načelnika
I ovaj Bandic ugario bradu ko Ramo Isak. Ide neka reklama za farbu za bradu. Beard dye for Isak and Bandic.
Komšić gdje se god kandidovao je pobjedio , opštinski načelnik je mogao biti do smrti ako bi to zakon dozvoljavao, predsjednik države kad se kandidovao pobjedio, najsnažniji političar u BiH, nikad ga niko nije nametnuo .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tužno je gledati ovo ponizavanje komsica
eljko , naš zlatni ljiljan ,svojim gestom podrške Bandiću mi je potvrdio za koga da glasam.
A sta je ponos, benjamina "renoviram fasade u zgradama gdje kupim stan u pola cijene" karic?
Šta on prića pa za njegove vladavine je nepopravljivo uništen saobraćaj u mirovanju u ONSA.
Ovdje nema nista sporno. Naravno da ce istaknuti clan nase SDA podrzati koalicijskog kandidata.
Ma Komšiću i za vrijeme tvoje vladavine diktirala ti je Mirsada Kazagić, sve se pitala više nego ti, zapošljavala za pare. Vidjećemo, ne predlaži ništa, ne navijaj ni za koga u mnogima čuči svašta.
Bravo koalicijo SDA, SBiH i DF, pokazite pravu saradnju, kad ideoloski potpuno razliciti NiP i Nasa Stranka mogu koalirati zasto vi ne biste mogli
Ovaj preletac bio u sda.Neka fala.
Niste Benjamini do koljena
Bandić dokazani patriota. Pravnik, advokat. Sarajevsko dijete iz Velešića za razliku od Benjamine iz Titove-Centar. Građani N.Sarajeva postat ce socijalni fenomen ako izaberu nekoga ko nije sa njihove opštine. Jedina prava promjena MUAMER BANDIĆ.
jeli keve ti? znači referenca je sarajevsko dijete? moji koliko zive u Sa ja bi trebao biti premijer...
I Velesici su uvijek bili urbani dio N.Sarajeva...
Benjamina neuporediva u odnosu na ove iz samog političkog vrha računajući i Sejdu a kamoli ove lokalne tipa Bandić,Kolđo,Mandić,....da ne nabrajamo.Benjamina najbolja poslijeratna gradonačelnica Sarajeva sigurno !!!
Ide u penziju 7. Oktobra nasa poulistica baklavica
Jao nasto je Seydo spao na lokalnu politiku nema vise Seydo fotelje
Bravo ...Bandić čova prva liga- za neopredjeljene glasace što vagaju...a za ove vec obojene i zivotom opredjeljene-neka glasaju za svoje makar su i zadnje sm ece...
Green koalicija.
Željko je ko ispuhani balon. Ništa.
Gledaj ove čičkave pored Komšića, samo se prislanja da prođe kao vječnik. Ona je promijenila sve stranke a bila uz Tanovića samo da se progura. Takve osobe treba izbaciti iz svega gdje se odlučuje. Bandiću gdje ti je Omer sa osuđenim prijateljem
Kod naših političara jedan pogled na stomak vrijedi više od hiljadu (njihovih) riječi. Željku nije teško, stomak polako raste.
Bandic ce imati ja mislim cca 1200 glasova