Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo danas ti je slika iz Banja luke da Bosna i Hercegovina nije napredovala ni centimetra od rata do sad !
Eustahije šta ga briga plaća ih tvojim parama
Ljubav za Domovinom Bosnom i Hercegovinom je sigurno jača od bilo kakve mržnje prema njoj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje si u Banja Luci Željko. Makar si danas mogao biti tamo. Lahko je iz Sarajeva lupati praznu slamu
Zašto ne radi ambada u Kanadi? Čak nema ni administrativnog osoblja. Mi bosanci koji živimo i radimo u Kanadi totalno smo otsjećeni od svoje domovine. Nikakve administrativne poslove ne možemo završiti.
Mani se šuplje patriotske za glupe Boşnje. Imas li sta konkretno za građane, npr jeftiniji plin da se vise ćumur ne lożi?
Trojka je pokazala kako se brani bih a ovaj ublehas što prijeti po prstima IZ Sarajeva je ogoljen kao i njegov Bakir
Tebi je fotelja i flasa trajna vrijednost. Sta si uradio za sve godine koje te finansiramo
🇧🇦 BiH
NiP-ovi reformski kadrovi: Novi direktor komunalnog preduzeća “Rad” izdvojio 7000 KM da sebi kupi “iPhone 15”, a saradniku Samsung Galaxy. Ovo vam je slika bosanske nesreće, kakav praznik kad reformatori troše ovoliko novca na svoj papanluk
Ko je nama zlo mislio - o qurtzu nam svima visio
Željko Komšić je stavio svoju glavu u torbu 92 za državu Bosnu i Hercegovinu, to što je spasio život ranjenom srbskom vojniku je dokaz da nije šovinista ni nacionalista... mene je zadužio za cijeli život da ga poštujem - sve da ama baš ništa više ne uradi u životu, jer je uradio i previše. On je simbol Bosne i Hercegovine kakvu ja želim,mnogo hrabar i pravedan ...Željko 4life! 🇧🇦⚜️❤️
Smanjiti procenat raspodjele PDVa sa 36% na 22% RSu, koliko i uplate, a ovih 14% ulagati u opremanje i jacanje MUPova u FBIH kako bi se omogucilo sigurno obiljezavanje dana drzavnosti u Banjaluci.
Nije ti Rs Usk i Tz kanton da im prospes pricu uzmes pare i opustosis
Komšić je melem na ranu Bošnjacima.
Zamislite Zeljko je zaltni ljiljan, a Forto pobjegao od odbrane BiH glavom bez obzira. Treba li tu nesto jos razmisljati.
Gospodine Komšiću, BiH se brani u Banjaluci, Zašto nikada nisi sa koalicionim partnerom Bakirom otisao u Banjaluku?
Komsic je posljednja crta odbrane BiH. Trojkasi su cirkusanti koje Dodik i Covic ismijavaju, a oni se svojim ponasanjem samoponizavaju.
Ako je suditi po masovnosti i načinu obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, Tuzla je danas bila glavni grad. U Tuzli je danas povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine paradiralo par hiljada ljudi. Policajci, borci Armije RBIH, zlatni ljiljani, vatrogaci, ljekari, lovci, zvaničnici, članovi udruženja, kulturno-umjetničkih društava te građani slavili su domovinu.
S druge strane, Sarajevo koje je centar institucija svih nivoa, ostalo je odano monotonom i nezanimljivom ceremonijalu polaganja cvijeća koje gledamo već decenijama unazad. Takva vrsta obilježavanja sadrži još jedan apsurd u kojem se i slavlja i tragedije obilježavaju na istovjetan način.