Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa Fakulteta elektrotehnike? Zna li Vlada TK da je zgrada tog fakulteta nefunkcionalna jer se raspada?
Ekonomski, pravni,filozofski i dodaj jos fakultet politickih nauka pa imate obezbjedjene generacije buducih uhljeba."Da je pameti do kadije ko' od kadije" lakse bi se zivjelo.
Filozofa i pravnika imamo za narednih 30 godina bez da bilo ko upisuje te fakultete. Jedan od svakih 20 studenata koji završe pravo će raditi taj posao, svi ostali će da rade potpuno nešto deseto u životu. Ja sam završio pravo sa 9 prosjekom, 2 godine u osnovnom sudu radio u RS praksu, položio pravosudni ispit i evo me sad u Njemačkoj već 6 godina.... Da sam bio ustrajan, možda sam i mogao žuljati zadnjicu za 1200 maraka negdje, ali nisam.
Tamo gdje nema Trojanera imamo napredak. Bravo SDA
Radi se 13 godina, nema cigle stavljene. Ovo je tolika predizbora šuplja, da treba biti izvaredno glup pa misliti da ima nesto od ovog. (Nije ovdje ni do SDA ni do SDPa, u Tuzli se ne zna koji su gori)
Tano gdje vodi SDA ,vidi se ,rasadnik umova će ovo biti .U Sarsjevo gdje vlada trojka ,sav njihov kadar je sa kupljenim diplomama iz Travnika ,Sokoca i Kobiljace lod Kiseljaka ,Sarajevo je rasadnik d e b i l a
Uhhh dobre cifre za podijeliti talove. ne gradi se to radi potrebe nekome, ne bojte se.
Čim sdp nije vlast u TK odmah se radi i gradi
SDP je u TK bio manje od 6 godina na vlasti, dio sa SDA. Zato se kanton i raspada.
Džamije gradite, DŽAMIJE!
Zesca glupost, ne postoji opravdanost za ovakvo ulaganje u zgrade kad su postojece sasvim dovoljne za broj studenata koji ce u buducnosti samo padati. Kome uopste treba nova zgrada filozofskog fakulteta gdje se upise po 10 ljudi na sgudijsku godinu. Da se svi ti silni milioni uloze u obnovu postojecih, nabavku sredstava za poboljsanje nastave i istrazivanja to bi vec imalo nekog smisla. Stolica se na fakultetu pokvari i stoji takva godinama, nema para.
treba ovako za talova
Bit ce jedan od najjacih univerziteta u regiji kad se ovo sve komplet izgradi ,ali pitanje je kad ce se to desiti...
koliko ce vlada Njemacke uplatiti za skolovanje svoji buducih radnika
Sredinama poput Tuzle, Zenice, Sarajeva.. puna usta gradjanske multikulti BiH, a glasaju za ljude koji urusavaju gradjansku drzavu i podrzavaju etnonacionaliste iz HDZ. Valjda je to taj kompleks nize vrijednosti koji ih ubija.
Izmedju 2 zla biramo manje.
^^U pravu si donekle. Odnekle nisi, SDA sam sebi skace u stomak stavljajuci na listu p. Iusvijet u vidu wannabe Ar. pa sa bradama pored omladine obrazovane, kao i str. n. ca sa tim por. j. kIom. Dok su im takvi na listi nikad nece imati glas ni podrsku kao stranka. Ne sto su drugi bolji od njih. :)
Kome kojim studentima
Kad poruše fakultete, uzmu ogromna pripadajuća zemljišta razbacana na udarnim lokacijama po gradu i prodaju našim neimarima, ima da se ugrade svi desetostruko i još stan gratis. Sad će da krenu uleti i otkivanja ko će šta jagmit. Mada, kampus je odlična ideja.
SDP je Tuzlu zarobio u 70tim
Jasmin od Tuzle napravio VELEGRAD projekton Panonska slana jezera! Mozda bi ti radije umjesto otvorenja kampusa za EDUKACIJU I OBRAZOVANJE, vidio orvorenje trznog centra, koride, proslave, vjerskog objekta?
Najljepse godine 70-te. Ali ti se nisi ni rodio da to vidis :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)