Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništio si FBiH s Nikšićem! Fadil je ostavio suficit 600 miliona KM, ti nas zadužio za 750 i još dao Dodiku 300 miliona KM više PDV-a. Trojaneri su najgori rušutelji BiH i Bošnjaka od Dejtona.
Daj Ostavku.Ako ne zbog morala.onda zbog naroda i drzave.da se rasciste neke stvari.Imas zabranu ulasku u Holandiju.Tamo je sjediste NATa.To je javno. tajna.Treba upitati DEEU.CIJU I EUPOL.Da se svedu racuni.
Prekosutra će biti tačno dva dana od kako nas nisu zadužili 30-40 miliona
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad iubjedite Dodika da pristane kao što ga je SDA ubjedila da potpiše ANP. Usput zašto nikad ne odgovoriš Dodiku na njegovu izjavu od prije 20 dana da je gledao slike i snimke tebe i narko bosa Gračanina.
Konakovic daj ostavku.DEEA CIJA I EUPOL NE LAZU.
Pa sta ce rec kad je istina moze samo potvrdit
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo ga ORATOR I FLOSKULA u pohodu na OGOLJENI POPULIZAM! Konakovic je IZVALJIVAO da BiH moze do 2030 uci u EU. Crna Gora je u FAZI OTVORENIH PREGOVORA od 2012.god za ulazak u EU, a jos nije ispunila uslove da uđe u EU. BiH je ispunila 2 uslova od 14, a MORA ISPUNITI svih 14 USLOVA da dođe u POZICIJU OTVORENIH PREGOVORA kao Crna Gora. UPOREDITE političke prilike i uređenje Crne Gore i BiH. p.s. Ma Velikim B se kunemo!
E G L U P S O N E Nece NATO j j a d od drzave koj iima hiljade i hiljade migranata sa oruzem na svojoj teritoriji
Jadan je to NATOOOO Kad sa takvim pregovara,kloar sa sto glasova pregovara na svjetskom nivou Kao kad bi ja niko i nita pregovaro sa Putinom Grozota...
Ja nisam vidio lošijeg bosanskog političara. Difova upitna diploma, šta očekivati?
Ne moze se u Nato ako imas stranu u drzavi koja to nece i za Nato treba milijardu Eura godisnje za clanstvo.Palamudis bezveze troseci nase pare na funkciju. Jugoslavija je jedino rjesenje za sigurnost i napredak BiH.
Kome? Federaciji!
Bosnjackim strankama nije u cilju NATO, jer onda ne mogu trgovati sa RSovcima, a novac je vazniji od zivota.
Sto vatikanska masinerija kupuje svoje igrace, g. Konakovic kao jedan prosvjeceni musliman uspijeva da se podmaze. Sukob razlicitih paradigmi na tako malom prostoru kao sto je Bih je neponovljiv na planeti. Na kraju ostajemo nicija zemlja i svatko tko je rodjen ovdje je Bogom dan da se iskusava koliko je spreman sebe zrtvovati zarad covjecnosti i tolerancije
Ne moze
Ti da nas uvedes negdje a da rata nije bilo ni zanat ne bi uspio da zavrsis
Supljator, procitan si vec odavno....SDA u poredjenju s tobom malo dijete sa lizalicom
A sinoć na Mreži izjednači OHR i Schmidta i kao ono nemojte dirati Schmidta jer nam OHR još treba. Sve karte otkrio.
Eno kazu Covic,a pogotovo Dodik,da samo cekaju tebe da im to doneses da potpisu da se odmsh udje u NATO,jedva cekaju hahahahaha.
Ti si usao u vlast bez ikakvog programa dogovorenog sa tvojim tzv. partnerima i cio mandat ti je po sistemu harla-kurla.
Kakav odron je ovaj lik